Esdeveniment de l'agenda

Beques de postgrau, de doctorat i posdoctorat de la Caixa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, doctorat, estranger, postgrau
Temàtica activitat del calendari: Beques a l'estranger, Doctorat, Postgrau, posdoctorat
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al dimecres 27 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al dimecres 27 de febrer de 2019
Descripció

L'Obra Social "la Caixa" convoca beques de postgrau a Europa, a Amèrica del Nord i la zona d'Àsia-Pacífic, i beques de doctorat i posdoctorat a Espanya i Portugal!

- Beques Postgrau a Europa: 75 beques per cursar estudis de postgrau en universitats o centres d'ensenyament superior de països de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), excepte Espanya. Els estudis són de màster o doctorat. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i la vàlua del candidat, els projectes predoctorales de recerca científica i tècnica. Sol·licituds: fins a 31 de gener de 2019.

- Beques Postgrau a Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic: 45 beques per cursar estudis de postgrau en universitats d'Amèrica del Nord (Estats Units o Canadà) i en universitats de la zona Àsia-Pacífic (Austràlia, Corea del Sud, Índia, Japó, Singapur i Xina). Els estudis són de màster o doctorat. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i la vàlua del candidat, els projectes predoctorales de recerca científica i tècnica. Sol·licituds: fins al 20 de març de 2019.

- Beques de Doctorat INPhINIT Incoming: 35 beques de doctorat per jovenes investigadors/es de totes les nacionalitats, per a la realització d'estudis de doctorat als centres espanyols acreditats amb els distintius Sever Ochoa o María de Maeztu, Instituts de Recerca Sanitària Carlos III o unitats portugueses qualificades com a “excel·lents” o “excepcionals” per la Fundação para a Ciência i a Tecnologia. Aquesta modalitat se centra exclusivament en les disciplines STEM: ciències de la vida i la salut, ciències experimentals, física, química i matemàtiques. Sol·licituds: fins al 6 de febrer de 2019.

- Beques de Doctorat INPhINIT Retaining: 30 beques de doctorat per jovénes investigadors de totes les nacionalitats per dur a terme estudis de doctorat en qualsevol disciplina i a qualsevol universitat o centre de recerca d'Espanya o Portugal. Sol·licituds: fins al 27 de febrer de 2019.

Més informació: https://obrasociallacaixa.org/es/investigacion-y-becas/programa-de-becas-de-posgrado/en-un-vistazo

 


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove