Esdeveniment de l'agenda

Beques de Postgrau en Ciències Socials - Economia i Dret de la Unió Europea, Fundació Ramón Areces

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, estranger, postgrau
Temàtica activitat del calendari: Beques, Economia, Estudiar, estranger
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del divendres 2 de març de 2018 al dijous 22 de març de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 2 de març de 2018 al dijous 22 de març de 2018
Descripció

La Fundació Ramón Areces concedeix 22 beques per a la realització d'estudis en universitats i centres de recerca a l'estranger durant el curs 2018/2019 a l'àrea d'Economia (Economia pública, Història econòmica, Política econòmica, Economia de l'empresa, Distribució comercial, Economia internacional, Economia de l'educació) i Dret de la Unió Europea.

La durada de la beca serà com a mínim la d'un curs acadèmic, susceptible de pròrroga, que estarà subjecta a la decisió del Patronat de la Fundació Ramón Areces, prèvia sol·licitud de l'interessat.

La sol·licitud es realitzarà a través del formulari (link is external) d'inscripció present a la pàgina web de la Fundació Ramón Areces, en la qual el sol·licitant haurà d'aportar la documentació especificada a les bases de la convocatòria, en format pdf, en diferents arxius amb el format que continuació s'indica. El sol·licitant haurà d'aportar també els noms i afiliació d'almenys dues persones que puguin recolzar la seva candidatura.

El termini de sol·licitud finalitzarà el 22 de març de 2018.

 

Requisits:

- Tenir nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió d'un títol de llicenciat, grau o màster expedit per una universitat espanyola o d'un títol - similar d'una universitat estrangera.
- Haver obtingut un grau universitari en un país de l'Espai Europeu d'Educació Superior acreditant, mitjançant la presentació de l'expedient acadèmic complet, la finalització dels estudis abans de la data de tancament de la convocatòria del Programa de Beques.
- Els alumnes que, havent obtingut el grau universitari en un país no pertanyent a l'Espai Europeu d'Educació Superior, puguin acreditar l'homologació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport abans de la data de tancament de la convocatòria del Programa de Beques.
- Podran sol·licitar la beca aquells estudiants que al llarg del curs acadèmic 2017/2018 es trobin cursant l'últim any d'alguna de les titulacions esmentades en una universitat espanyola o d'un país de l'Espai Europeu d'Educació Superior. La beca quedarà condicionada a l'acreditació de l'obtenció del títol a la fi de la convocatòria d'exàmens de juny de 2018.
- Admissió per al curs 2018/2019 en una universitat o centre de recerca a l'estranger de reconegut prestigi, al programa d'estudis proposat o per dur a terme la recerca per la qual se sol·licita la Beca.
- Coneixement excel·lent de l'idioma en el qual es desenvolupin els estudis o recerca.
- No ser beneficiaris de cap beca, ajuda econòmica, crèdit, o qualsevol altra assignació de similar naturalesa d'institucions i fundacions públiques o fundacions privades, durant el gaudi de la beca.

Dotació: Aquestes beques estan dotades amb 1.650 euros mensuals. La Fundació Ramón Areces subvencionarà les despeses d'inscripció i matriculació a la universitat o centre estranger, a més de les despeses de viatge anual, d'anada i tornada, entre el lloc de residència habitual del titular de la beca i el centre d'estudis a l'estranger.

Més Informació: https://goo.gl/ugoLuc

Localització i contacteFundació Ramón Areces
C/ Vitruvi, 5
28006 Madrid
Telèfon: 91 515 89 80
Informació addicional: http://www.fundacionareces.es/fundacionareces/portal.do

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.03.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove