Esdeveniment de l'agenda

Beques de pràctiques Turespaña

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques, Turisme, estranger
Tags: pràctiques a l'estranger, turisme
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del divendres 17 de maig de 2019 al dijous 6 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 17 de maig de 2019 al dijous 6 de juny de 2019
Descripció

Turespaña promou un programa de beques per a la realització de pràctiques professionals tant en la xarxa de Conselleries de Turisme en l'exterior, com en la seu de Turespaña a Madrid. Les beques tenen una durada prevista de 12 mesos, prorrogables fins a aconseguir un màxim de 24.

Les Conselleries de Turisme espanyoles a l'estranger en les quals es realitzaran les pràctiques són: Abu Dhabi, Berlín, Bombai, Brussel·les, Buenos Aires, Canton, Chicago, Copenhaguen, Dublín, Estocolm, Frankfurt, Hèlsinki, la Haia, Lisboa, Londres, Los Angeles, Mèxic, Miami, Milà, Moscou, Munic, Nova York, Oslo, Paris, Pequín, Roma, Sao Paulo, Singapur, Tòquio, Toronto, Varsòvia, Viena i Zuric.

 

El numero maximo de beneficiaris serà de 33 per a les Consejerias de Turisme a l'estranger (un beneficiari per Consejeria) i de 3 per als serveis centrals.

Requisits:

  • Tenir nacionalitat espanyola o d'algun dels Estats membres de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu.
  • Estar en possessió dels títols universitaris de Graduat, Llicenciat, Arquitecte, Enginyer, o Màster Oficial, o de Diplomat en Turisme, Ciències Econòmiques, Empresarials, Sociologia, Gestió i Administració Pública, sempre que s'hagin cursat els estudis i superat les proves per a l'obtenció del corresponent títol en un període de temps comprès entre els sis anys anteriors al de la convocatòria de les beques i abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds. Els sol·licitants estrangers hauran de presentar les titulacions equivalents a les exigides als espanyols.
  • Els Graduats, Llicenciats, Màster Oficial, Arquitectes o Enginyers han de tenir una nota mitjana igual o superior a sis sobre deu i una nota mitjana igual o superior a set sobre deu, es requereix per als Diplomats en Turisme, Ciències Econòmiques, Empresarials, Sociologia, Gestió i Administració Pública.
  • Idiomes. Acreditar, mitjançant certificació d'institució acadèmica oficial, posseir coneixement de l'idioma anglès, el nivell mínim haurà de ser C1. Els estrangers hauran de posseir un coneixement del castellà de nivell mínim C1.

Adreça electrònica: becas2019@tourspain.es

Més informació: https://www.tourspain.es/es-es/becas-turespa%C3%B1a


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove