Esdeveniment de l'agenda

Beques de traducció Paul Celan

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, traducció
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimecres 6 de febrer de 2019 al dijous 28 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 6 de febrer de 2019 al dijous 28 de febrer de 2019
Descripció

Paul Celan (1920-1970) va ser un poeta i traductor romanès. Va néixer com Paul Antschel en una família jueva i va canviar el seu nom a “Paul Celan”. Mentre els seus pares van ser deportats i finalment van morir en camps de treball nazi, Celan va ser internat durant divuit mesos abans d'escapar a la Xarxa Army. És considerat com un dels poetes alemanys més importants de l'era posterior a la Segona Guerra Mundial.

Actualment, aquestes beques per a traductors/es sota el nom de Paul Celan ofereixen l'oportunitat de continuar els seus projectes de traducció entre juliol de 2019 i juny de 2020 a l'Institut per a les Ciències Humanes (IWM) de Viena (Àustria) durant tres-sis mesos.

Aquestes beques tenen com a propòsit ajudar a equilibrar el coneixement i la matèria disponible per a estudi, entre les diferents parts d'Europa, especialment entre els països d'Europa de l'Est i Europa Occidental.

Els participants rebran 2.500 euros mensuals per cobrir totes les despeses relacionades amb la estadía a Viena.

A més, l'Institut per a les Ciències Humanes (IWM) proporcionarà als becaris una oficina amb accés a Internet, instal·lacions internes de recerca i instal·lacions administratives, així com altres serveis gratuïts.

El termini per sol·licitar aquesta convocatòria finalitza el dia 28 de febrer de 2019.

Més informació: http://www.iwm.at/fellowships/celan/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove