Esdeveniment de l'agenda

Beques d'Excel·lència Rafael del Pino: estudis de màster, doctorat o recerca postdoctoral

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Estudiar, Màster, estranger
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, doctorat, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 11 de febrer de 2019 al divendres 8 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 11 de febrer de 2019 al divendres 8 de març de 2019
Descripció

La Fundació Rafael del Pino convoca un conjunt de beques per a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols destinades a l'ampliació dels seus estudis amb dedicació a temps complet (que inclou la possibilitat d'exercir la docència) a universitats i centres de recerca de primer nivell.

El nivell dels estudis a cursar és de estudis de màster, doctorat o recerca postdoctoral. També s'admetran, en funció de l'interès del tema, dels mèrits del candidat i de la qualitat del centre de destinació, els projectes de recerca científica, encara que no condueixin a les citades titulacions.

El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria és d'un màxim de 10 beques; es donarà prioritat als candidats que no hagin realitzat amb anterioritat estudis de postgrau.

La convocatòria es tancarà a les 14h del 8 de març de 2019.

Requisits:
- Nacionalitat: els sol·licitants hauran de tenir la nacionalitat espanyola.
- Titulació: els sol·licitants hauran de ser graduats universitaris, llicenciats, titulats superiors o estudiants que estiguin cursant l'últim curs de grau o llicenciatura. En conseqüència, podran sol·licitar les beques exclusivament: els candidats que estiguin en possessió de títol superior (titulació de grau universitari, llicenciatura o Màster) expedit per una universitat espanyola o estrangera. En aquest últim cas, els sol·licitants de la beca hauran d'acreditar l'homologació del títol pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. 
- Idioma: els sol·licitants hauran d'acreditar documentalment un excel·lent coneixement escrit i parlat de l'anglès i de l'idioma corresponent al país on estigui localitzat el centre de destinació.

Dotació:
La quantia màxima anual de la beca per tots els conceptes serà de 25.000 euros en el cas dels estudis de doctorat o projectes de recerca i de 50.000 euros en el cas dels estudis de màster o similar.

Més Informació: https://frdelpino.es/programa-de-becas-para-estudios-de-posgrado/


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove