Esdeveniment de l'agenda

Beques per estudiar un màster a Flandes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Bèlgica, Flandes, Màster, universitat
Tags: beques, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al diumenge 30 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al diumenge 30 de abril de 2017
Descripció

El Govern de Flandes ofereix fins a 45 beques a universitaris de qualsevol país que vulguin cursar un màster a la regió flamenca de Bèlgica en 2017-2018.

Des de 2015, el Govern de Flandes convoca cada any les seves beques Master Mind per a estudiants internacionals que vulguin estudiar un programa de màster en una institució flamenca d'educació superior.

En concret, de cara al curs 2017-2018, l'executiu de la regió flamenca de Bèlgica oferirà fins a 45 beques destinades a aquells universitaris amb un expedient acadèmic excel·lent i procedents de qualsevol país, excepte de la regió de Flandes, que vulguin rebre aquesta formació superior en Flandes.

El 30 d'abril de 2017 acaba el termini per presentar les sol·licituds per a aquesta beca (Master Mind Scholarships), que hauran de realitzar-se online a través de la institució educativa de destinació. Les beques es concedeixen en totes les àrees d'estudi i la dotació econòmica màxima per beneficiari ascendeix a 7.500 euros per any acadèmic cursat.

Aquest programa de beques té com a objectiu promoure la internacionalització de l'educació superior flamenca, tal com afirma el Pla d'Acció per a la Mobilitat Estudiantil Brains on the Move. Algunes de les universitats de destinació que tenen signat un conveni de col·laboració amb homòlogues internacionals per participar en aquest programa són University of Leuven, University of Antwerp, Ghent University, Hasselt University, Vrije Universiteit Brussel, Erasmus University College Brussels i LUCCA School of Arts.

 

Requisits

  • Per optar a una de les beques Master Mind, els candidats han d'estar matriculats a temps complet en una institució d'educació superior al moment de presentar la sol·licitud.
  • A més de tenir un excel·lent expedient acadèmic, els sol·licitants han de complir uns requisits lingüístics. Per exemple, els que vulguin realitzar un programa de màster que s'imparteixi en holandès han de dominar aquest idioma, mentre que hauran de realitzar una prova de nivell aquells que triïn un màster que tingui un altre idioma com a llengua d'ensenyament.
  • Per poder ser admesos en alguna de les universitats flamenques que participen en aquest programa de beques, els candidats han de posseir un títol de grau que els permeti accés directe al màster seleccionat i en alguns casos serà necessari realitzar un programa de transició previ a la matriculació en el màster triat. Les universitats flamenques realitzaran una avaluació de cada sol·licitant tenint en compte les seves capacitats individuals, experiència laboral, qualificacions i competències, a més de realitzar una entrevista personal.
  • A més, els candidats han de presentar una còpia del passaport, el certificat de notes i el resultat de l'examen oficial de l'idioma requerit per a la formació triada. Tampoc han d'oblidar adjuntar una carta de motivació, una carta de recomanació de dos professors de la seva universitat d'origen, una còpia del títol universitari i una altra de l'acord de cooperació entre la institució flamenca i la d'origen.

Més informació aquí.

Font: aprendemas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.04.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove