Esdeveniment de l'agenda

Beques per estudiar un master a la universitat de Koç, Istambul

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Istambul, Màster, Turquia, ciències socials, humanitats
Tags: beques, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dissabte 20 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dissabte 20 de maig de 2017
Descripció

La Universitat de Koç ofereix beques per cursar un master o fer la tesi o el doctorat a les àrees de Ciències Socials i Humanitats. La Universitat de Koç, que està reconeguda com una de les de major prestigi a Istanbul, es a més l'octava millor universitat del món dins de les quals tenen unes dimensions petites. A part, ocupa el lloc 36 com a millor universitat de menys de 50 anys d'edat, segons el rànquing Times Higher Education.

La Universitat de Koç, que va ser creada en 1993, està també reconeguda a nivell mundial per la seva contribució a la recerca d'avantguarda, a més de per l'ampli ventall que ofereix en programes de masteres i doctorat, que s'imparteixen en anglès.

Precisament, aquesta universitat obre ara les seves portes als estudiants perquè, en concret, puguin cursar estudis de master o de postgrau en àrees com, per exemple, Arqueologia i Història de l'Art, Psicologia, Relacions Internacionals, Economia, o Estudis d'Història i Societat, entre altres opcions.

Per facilitar aquesta formació, la universitat concedirà beques. En concret, la convocatòria comprèn tres modalitats d'ajudes. Una d'elles està dirigida a alumnes que vulguin cursar un programa de mestratge amb tesi a l'Escola de Postgrau de Ciències Socials i Humanitats. Dins d'aquesta categoria, el becari percebrà una beca completa amb allotjament gratuït al campus, a part de rebre una assignació mensual.

La segona modalitat inclou una beca de matrícula completa, que es concedirà per als programes de mestratge sense tesi a l'Escola de Postgrau de Ciències Socials i Humanitats. Finalment, en la tercera categoria, les bases estableixen una beca completa amb allotjament gratuït al campus i una quantitat mensual per fer el doctorat a l'Escola de Postgraus de Ciències Socials i Humanitats.

Les persones interessades a optar a aquestes beques, amb independència de la categoria, tenen de temps fins al proper dia 20 de maig per presentar la seva sol·licitud, que ha de remetre's a través de la pàgina web de la Universitat de Koç en la qual està disponible el formulari online.

Més informació aquí.

Font: Mastermas


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.04.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove