Esdeveniment de l'agenda

Beques Fulbright d'ampliació d'estudis 2019-2020

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Estats Units, Estudiar a l'estranger, Màster
Tags: doctorat, estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dissabte 1 de juny de 2019 al dilluns 30 de novembre de 2020
Dates d'inscripció
Del divendres 23 de febrer de 2018 al dijous 15 de març de 2018
Descripció

La Comissió Fulbright convoca 25 beques destinades a joves titulats superiors que estiguin interessats en programes de Màster, doctorat o, excepcionalment, en projectes de recerca predoctoral en universitats d'Estats Units.

Les beques es concediran per un curs acadèmic o per dotze mesos. El període, que haurà d'estar comprès entre l'estiu o tardor de 2019 i l'estiu de 2020, s'establirà segons el calendari acadèmic de la universitat de destinació i no podrà posposar-se a un altre curs acadèmic sense l'autorització prèvia de la Comissió.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 15 de març de 2018. Els sol·licitants hauran d'emplenar i enviar electrònicament el formulari de sol·licitud, juntament amb la documentació requerida per a aquesta convocatòria.

 

Requisits:
- Nacionalitat espanyola.
- Títol superior (llicenciatura, arquitecte o enginyer superior, o títol de grau) obtingut entre gener de 2012 i juny de 2018. Els títols atorgats per centres espanyols privats o per institucions estrangeres hauran d'estar homologats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport abans del tancament del termini de presentació de sol·licituds.
- Excel·lent coneixement de l'idioma anglès -parlat i escrit-, demostrable mitjançant el Test of English as a Foreign Language (TOEFL) o el International English Language Testing System (IELTS), Academic Version.
- Depenent del tipus d'estudi que es vulgui realitzar, pot ser necessària experiència professional i/o la presentació dels resultats del Graduate Management Admission Test (GMAT).
- Els sol·licitants que presentin projectes de recerca predoctoral hauran de presentar una invitació del centre nord-americà d'acolliment abans de l'1 de març de 2019.

 

Dotació:
La dotació de les beques inclou assignacions pels següents conceptes:

- Viatge d'anada i tornada i despeses vàries de primera instal·lació: 2.300 dòlars USA. En el cas que el becari assisteixi a un curs pre-acadèmic: 2.600 dòlars USA.
- Assignació mensual entre 1.600 i 2.400 dòlars USA en concepte d'allotjament, manutenció i despeses addicionals. Es determinarà la mensualitat segons el cost de vida de la ciutat de destinació.
- Despeses de matrícula i taxes obligatòries fins a 34.000 dòlars USA per als becaris matriculats en programes de postgrau, excepte aportacions extraordinàries dels patrocinadors.
-Despeses de projecte de fins a 2.000 dòlars USA (només aplicable als investigadors pre-doctorals).

 

Més Informació: https://goo.gl/CfMt6W

Font: Injuve

Localització i contacteComissió Fulbright
C/General Oráa, 55, planta baja
28006 Madrid
Telèfon: 91 702 70 00
Informació addicional: https://fulbright.es/

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove