Esdeveniment de l'agenda

Beques Fullbright per estudis de màster en universitats d'EUA 2017-2018

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Màster, universitats
Tags: beques, estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Dates de realització
Del dijous 26 de gener de 2017 al dimecres 15 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 26 de gener de 2017 al dimecres 15 de febrer de 2017
Descripció

Aquesta convocatòria té per finalitat la concessió de 10 beques per a la realització de programes de Màster, enquadrats en àrees d'Arts, Humanitats i Ciències Socials, en universitats d'EUA, la durada de les quals de les beques serà de dotze mesos, prorrogables per un altre període màxim de dotze mesos.

Queden exclosos tots els estudis i programes oferts dins de les àrees de Dret, Periodisme i Empresarials.

Aquesta convocatòria compta amb la participació de la Comissió Fulbright, amb el que es garanteix als becaris el suport d'aquesta institució durant la tramitació de la sol·licitud així com durant la realització dels seus estudis.

Beneficiaris: Graduats o llicenciats en titulacions d'Arts, Humanitats i Ciències Socials que hagin conclòs els seus estudis amb posterioritat a l'1 de gener de 2013. L'expedient acadèmic ha de tenir una nota mitjana, en l'escala 0-10, igual o superior a 7 punts i ha d'acreditar-se haver cursat com a mínim 240 crèdits.

El termini de presentació és del 26 de gener fins a les 14:00 hores del 15 de febrer de 2017. Les sol·licituds es formalitzaran a través de la Seu Electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport sede.educacion.gob.es, accedint a l'apartat "Tràmits i Serveis".

Més informació:

Convocatòria al BOE

Pàgina web del Ministeri


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.01.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove