Esdeveniment de l'agenda

Beques Fundació SEPI - AIRBUS Fi de Carrera 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques, universitat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, Pràctiques, grau, universitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 14 de desembre de 2018 al dimecres 9 de gener de 2019
Descripció

La Fundació SEPI, de conformitat amb els termes del contracte subscrit amb AIRBUS, convoca les beques corresponents al Programa AIRBUS Fi de Carrera 2019 – primer Procés.

El Programa té com a finalitat facilitar a joves titulats universitaris o estudiants amb una màxima arracada de 30 crèdits ECTS per aprovar, períodes de formació pràctica com a becaris, en centres de treball d'AIRBUS sota la supervisió de tutors idonis.

Durant l'any 2019 la Fundació podrà dur a terme diversos processos de selecció dins de la present convocatòria del Programa. Cadascun dels processos de selecció que es realitzin serà independent de qualsevol dels anteriors i, per tant, el jurat que es constitueixi a aquest efecte podrà modificar les condicions de preselecció en cadascun d'ells, en funció de les titulacions i del nombre de beques ofertes per AIRBUS.

El període formatiu tindrà una durada màxima d'onze mesos, a comptar des de la data d'inici d'aquest.

L'horari que hauran de complir els beneficiaris de les beques serà el que correspongui al centre de treball i departament als quals siguin assignats, en els quals rebin la seva formació pràctica.

La formació pràctica dels becaris es durà a terme en qualsevol dels centres de treball que AIRBUS té establerts a Espanya. En el transcurs del seu període de formació, i quan les necessitats de formació així ho requereixin, els becaris podran realitzar desplaçaments fora del centre al qual inicialment siguin assignats.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.12.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove