Esdeveniment de l'agenda

Beques: Habitar per transformar Museu Thyssen-Bornemisza i la Casa Velázquez de Madrid

Tags: art, beques, exposició, museu
Temàtica activitat del calendari: Art, exposició, museu
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 6 de novembre de 2017 al diumenge 25 de febrer de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 21 de setembre de 2017 al dilluns 9 de octubre de 2017
Descripció

En col·laboració amb la Fundació Banc Santander i CNP Partners, han convocat les ajudes “Habitar per transformar”, dirigides a creadors interessats a desenvolupar un projecte en el context de l'exposició “Lliçó d'art”.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Les persones que rebin la beca intervindran espais alternatius i de trànsit del Thyssen durant el període de l'exposició, que comença el 7 de novembre, i s'allotjaran l'a Casa Velázquez, on disposaran d'un estudi de treball.

Es busquen creadors que desenvolupin els seus treballs des de qualsevol disciplina i estiguin interessats en els processos híbrids d'art i educació, o bé que tinguin proposades que permetin incentivar espais de trobada i diàleg amb els visitants del museu.

 

Programa: 

També es pretén visibilizar els processos de creació contemporània i les seves connexions amb l'acció educativa i recolzar a creadors els interessos dels quals com a productors culturals s'aproximin als del museu i l'exposició.

 

Professorat: 

Els interessats tenen fins al proper 9 d'octubre per enviar els seus projectes.

El dia 18 es procedirà a la publicació dels projectes seleccionats i la beca s'estendrà des del 6 de novembre al 25 de febrer, exceptuant el període del 21 de desembre al 7 de gener.

 

Tota la info AQUÍ


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.10.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove