Esdeveniment de l'agenda

Beques a Hawaii: estudia a l'hora que descobreixes una de les illes més exòtiques del món

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Hawaii, Màster, grau
Tags: beques, estranger, universitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dijous 1 de juliol de 2021
Descripció

Les ajudes estan disponibles per a estudiants internacionals que desitgin cursar estudis de llicenciatura i grau, màster o doctorat a partir del proper curs acadèmic.

Sabies que amb 1.500 quilòmetres de longitud l'illa d'Hawaii és l'arxipèlag més llarg de món? I que compta amb vuit illes principals, més altres 124 illes que estan completament deshabitades?

La Universitat d'Hawaii ha donat llum verda a un conjunt d'ajudes destinades al fet que estudiants internacionals que tinguin un expedient acadèmic brillant, puguin cursar estudis de grau, màster o doctorat a partir del proper curs acadèmic i durant un període màxim de quatre anys.

Cada beca està valorada amb una quantia econòmica de més de 16.000 dòlars (uns 12.800 euros) per alumne i any d'estudis, i es materialitzarà en forma de descompte sobre la matrícula dels estudis que esculli cada candidat que resulti becat, segons recullen les bases d'aquesta convocatòria.

Per poder participar en aquest nou programa de beques és necessari complir amb dos requisits fonamentals:

  • D'una banda tenir estudis d'Educació Secundària, i haver-los completat amb una nota excel·lent.
  • Així mateix, els estudiants la llengua materna dels quals no sigui l'anglès, hauran de presentar la titulació oficial TOEFL, i que aquesta hagi estat obtinguda durant els últims dos anys.

Per poder optar a una d'aquestes ajudes és necessari explicar prèviament amb la carta d'admissió d'aquesta universitat.

Per això, si estàs interessat a aconseguir una d'aquestes beques, deus en primer lloc, enviar una sol·licitud d'ingrés a la Universitat d'Hawaii, i has d'adjuntar, a més, una certificació acadèmica oficial amb totes les teves qualificacions, així com una còpia del Test Oficial d'Inglés com a Llengua Estrangera (TOEFL).

El termini d'enviament de candidatures es tancarà el proper 1 de març.

Consulta les BASES AQUÍ

Consulteu les DATES EXACTES DE REALITZACIÓ amb l'entitat organitzadora.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove