Esdeveniment de l'agenda

Beques Màster en Energia i Medi ambient a Regne Unit, Fundació Iberdrola

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Màster, energia, medi ambient
Tags: beques, medi ambient, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 08/02/2017 al 07/04/2017
 

La Fundació Iberdrola Espanya, ScottishPower Foundation, Avangrid Foundation i l'Institut Iberdrola Brasil, dins del seu Programa Internacional de Beques, llancen la seva Convocatòria per cursar estudis de màster en energia i medi ambient a Regne Unit per al curs acadèmic 2017-2018.

El Programa Internacional de Beques va dirigit a llicenciats o títol de grau, de nacionalitat espanyola, britànica, nord-americana i brasilera que vulguin realitzar la seva especialització en institucions acadèmiques d'excel·lència a Regne Unit a les següents àrees de coneixement: energies renovables, sistema energètic sostenible, medi ambient, tecnologies netes de carbó i gestió d'emissions, eficiència energètica, emmagatzematge d'energia, vehicle elèctric, xarxes de distribució intel·ligents, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Tractament de dades (Big Data) i ciberseguretat.

Els aspirants podran optar pels centres:

 • Imperial College of London
 • University of Edinburgh
 • University of Strathclyde
 • University of Liverpool
 • University of Cambridge
 • University of Glasgow
 • University of East Anglia

La durada de l'ajuda serà com a màxim d'un any natural. En el procés de selecció es valoraran aspectes com les qualificacions acadèmiques, el nivell d'anglès, el currículum, i les cartes de referència que presentin els aspirants, valorant-se especialment les sol·licituds que aportin el certificat acreditatiu d'admissió definitiva en alguna de les universitats pel Fall Term del curs acadèmic 2017-2018.

Els interessats hauran d'emplenar el formulari d'inscripció online adjuntant la informació requerida en el mateix, abans de les 14 hores (GMT+2) del 7 d'abril de 2017.

Requisits

 • Les beques de la Fundació Iberdrola Espanya estan dirigides a estudiants amb nacionalitat espanyola.
 • Els aspirants hauran de trobar-se en possessió d'un títol universitari reconegut de grau o llicenciatura al moment de la presentació de la sol·licitud. En cas que el sol·licitant es trobi cursant l'últim any de carrera en el curs acadèmic 2016-2017, la concessió de la beca quedarà condicionada a l'obtenció del títol universitari en la convocatòria de juny/juliol de 2017, amb la mateixa nota mitjana o superior a la qual tenien fins al moment de la convocatòria.
 • No s'admetran sol·licituds en les quals s'acreditin estudis de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.
 • Serà requisit per a totes les sol·licituds que els candidats acreditin nota mitjana de la seva llicenciatura o grau igual o superior a 7.0 en base 10.
 • Coneixement d'idiomes: Serà requisit per a totes les sol·licituds que els candidats acreditin un excel·lent coneixement d'anglès mitjançant la presentació d'un certificat de reconegut prestigi emès dins dels dos anys anteriors a la data de sol·licitud. Es valorarà el coneixement d'altres idiomes.

Ampliar informació a les bases de la convocatòria.

 

Adreça

Fundació Iberdrola Espanya

C/ Arequipa, 1-planta 4

28043 Madrid

Correu electrònic: programa.becasfundacion@iberdrola.es

Web: www.fundacioniberdrolaespana.org

 

Dotació

La beca cobrirà els següents conceptes:

 • Matrícula a la universitat o centre d'ensenyament superior de Regne Unit.
 • Dotació de 18.960 euros anuals per cobrir despeses de transport i allotjament. Aquesta quantitat s'abonarà en 12 mensualitats d'1.580 euros.
 • En cap cas la durada de l'ajuda s'estendrà més d'un any natural des de l'inici del programa d'estudis.

Bases de la convocatòria
Formulari inscripció online
Anunci en BOE

Font: INJUVE


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove