Esdeveniment de l'agenda

Beques Màster Energia i Medi ambient a Espanya, Fundació Iberdrola

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Màster, energia, medi ambient
Tags: medi ambient, màster
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 08/02/2017 al 07/04/2017

La Fundació Iberdrola Espanya, ScottishPower Foundation, Avangrid Foundation, Institut Iberdrola Brasil i Iberdrola Mèxic, dins del seu Programa Internacional de Beques, llancen la seva Convocatòria per cursar estudis de Màster en energia i medi ambient a Espanya, per a l'any acadèmic 2017-2018.

El Programa Internacional de Beques va dirigit a llicenciats o títol de grau, de nacionalitat espanyola, britànica, nord-americana, brasilera i mexicana que vulguin realitzar la seva especialització en institucions acadèmiques d'excel·lència espanyoles a les següents àrees de coneixement: energies renovables, sistema energètic sostenible, medi ambient, tecnologies netes de carbó i gestió d'emissions, eficiència energètica, emmagatzematge d'energia, vehicle elèctric, xarxes de distribució intel·ligents, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Tractament de dades (Big Data) i ciberseguretat.

Els programes sol·licitats hauran d'estar inclosos dins dels campus d'excel·lència d'àmbit regional o internacional, valorant especialment les següents universitats:

 • Universitat Carlos III de Madrid
 • Universitat de Saragossa
 • Universitat del País Basc
 • Universitat Politècnica de Madrid
 • Universitat Politècnica de València
 • Universitat Pontifícia de Comillas

La durada de la beca serà com a màxim d'un any natural. En el procés de selecció es valoraran aspectes com les qualificacions acadèmiques, el certificat d'anglès, el currículum, i les cartes de referència que presentin els aspirants.

Requisits

 • Les beques de la Fundació Iberdrola Espanya estan dirigides a estudiants amb nacionalitat espanyola.
 • Els aspirants hauran de trobar-se en possessió d'un títol universitari reconegut de grau o llicenciatura al moment de la presentació de la sol·licitud. En cas que el sol·licitant es trobi cursant l'últim any de carrera en el curs acadèmic 2016-2017, la concessió de la beca quedarà condicionada a l'obtenció del títol universitari en la convocatòria de juny/juliol de2017, amb la mateixa nota mitjana o superior a la qual tenien fins al moment de la convocatòria.
 • No s'admetran sol·licituds en les quals s'acreditin estudis de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.

 

Adreça

Fundació Iberdrola Espanya

C/ Arequipa, 1-planta 4

28043 Madrid

Web: www.fundacioniberdrolaespana.org

 

Dotació

La beca cobrirà els següents conceptes:

 • Matrícula a la universitat o centre d'ensenyament superior d'Espanya.
 • Dotació de 10.800 euros anuals per cobrir despeses de transport i allotjament. Aquesta quantitat s'abonarà en 9 mensualitats d'1.200 euros.
 • En cap cas la durada de l'ajuda s'estendrà més d'un any natural des de l'inici del programa d'estudis.

Més informació:

Bases convocatòria
Formulari inscripció online
Anunci a BOE
 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove