Esdeveniment de l'agenda

Beques Museo Reina Sofía

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, museo, museu
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Dimarts 2 de octubre de 2018, durant tot el dia
Descripció

El Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ha anunciat la convocatòria d'un nou programa de beques de recerca, coordinació-formació i formació en matèries i activitats que són competència directa d'aquest organisme.

En total, es convoquen 14 beques que estan distribuïdes en onze grups diferents. Les beques tindran una durada de dotze mesos, i compten amb un pressupost total de 277.000 euros anuals.

No obstant això, la dotació individual per a cada beca dependrà del tipus d'ajuda al que opti cada aspirant, oscil·lant aquestes entre 13.800 i 24.000 euros bruts a l'any, segons recullen les bases d'aquesta convocatòria.

Per accedir a una d'aquestes beques és necessari complir una sèrie de requisits obligatoris que s'especifiquen en cadascun dels grups de beques, i comptar amb els títols acadèmics oficials que s'indiquen en cadascuna de les classes de beca.

A més, tots els aspirants han de dominar l'idioma espanyol, i els aspirants que procedeixin de fora d'Espanya hauran de documentar un perfecte domini de l'espanyol parlat i escrit.

El termini de recepció de sol·licituds es obert fins al proper 2 d'octubre. Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Per a més info clica aquí

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove