Esdeveniment de l'agenda

Camps de solidaritat de SETEM | Managua, NICARAGUA (setembre)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, cooperació, educació en el lleure
Tags: educació en el lleure, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 2 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 12 de gener de 2017 al diumenge 2 de abril de 2017
Descripció

Vols formar-te, conviure i col•laborar durant l’estiu amb organitzacions de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina o l’Àsia? Has sentit mai parlar dels camps de solidaritat? El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. Setem ha programa per aquest 2017 un ampli ventall de possibilitats per participar a un camp de treball. Una de les propostes és aquesta:

Lloc: Managua, NICARAGUA

Organització local: NATRAS. Projecte educatiu adreçat a nens i nenes adolescents que treballen als carrers de Managua. L’organització NATRAS treballa per reduir els factors de risc que solen viure els i les joves al carrer tot garantint la formació integral dels infants i joves, completant l'educació de l'escola amb un programa d’educació en valors a través d’activitats en el lleure, programes de formació tècnica i campanyes de sensibilització en el nucli familiar.
Activitats del grup: Participació activa en el disseny i la implementació de tallers, dinàmiques participatives, activitats d’educació en el lleure i sistematització d’experiències, així com seguiment de casos i famílies.
Tipologia: Educatiu
Convivència: En famílies
Dates: SETEMBRE.
Durada: 1 mes.
Idioma: Castellà.
Núm. persones: 5 participants.
Perfil de les participants: Cal tenir experiència en els àmbits de la psicologia, l'educació a través de l'esport, la pedagogia o el treball/educació social. A més, cal que les persones tinguin gran tolerància vers la religió catòlica (component religiós molt present durant totes les esferes del camp)

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

- Tenir més de 18 anys.
- Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
- Ser sòcia de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat).

INSCRIPCIONS

El període d'inscripcions per participar s'obrirà el proper 12 de gener de 2017 i romandrà obert fins a principis d'abril (places limitades).

Per a inscriure't, caldrà que assisteixis a una de les sessions informatives que organitza Setem per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi. Consulta les dates i les localitats aquí. Posteriorment, hauràs d'omplir el formulari d'inscripció als Camps de Solidaritat i finalment es realitzarà una entrevista personal.

Si vols més informació sobre els Camps de Solidaritat de Setem, escriu un e-mail a:camps@setem.org o truca al 93 441 53 35

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves a partir de 18 anys que vulguin participar en un camp de solidaritat a l'Àfrica, l'Amèrica Llatina o l'Àsia

Localització i contacteSETEM
Carrer Bisbe Laguarda, 4
08001 Barcelona
Barcelona
Telèfon: 93 441 53 35
Informació addicional: http://www.setem.org
Adreça electrònica de contacte: camps@setem.org

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove