Esdeveniment de l'agenda

Concurs de curts joves: Implica’t contra l’homofòbia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: LGBTI, concurs, curtmetratges
Tags: concurs, curtmetratges
Tipus entrada al calendari: Cinema i Teatre
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 1 de juny de 2018 al dijous 28 de juny de 2018
Descripció

El Casal Lambda organitza la tercera edició del Concurs de curts joves Implica’t contra l’homofòbia. Aquest concurs preten fomentar la producció de curtmetratges de temàtica LGBTI que contribueixin al reconeixement social d’aquest col·lectiu.

La convocatòria va dirigida:

  • als alumnes de tots els centres educatius de secundària, batxillerat, cicles formatius i ensenyaments postobligatoris (no universitaris),
  • així com als casals i entitats de joves de Catalunya.

Es pretén fomentar la realització de curtmetratges al voltant de temes relacionats amb la violència homòfoba o qualsevol mena de discriminació per raó de l’orientació sexual o identitat de gènere.

PREMIS

  • Premi del Jurat al millor curtmetratge, el qual destaqui pel seu contingut, per la seva realització, o perquè analitzi i aporti millores als valors esmentats a l'apartat 1 d'aquesta convocatòria. El curtmetratge guanyador es projectarà en el transcurs la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià “Fire”, 2018.
  • Un premi d'una tarja regal de la FNAC valorada 400€ per a l'equip del curt guanyador i un lot de publicacions, bibliografia i vídeos de temàtica LGTB pel centre educatiu (casal i d'altres centres) al qual pertany l'equip guanyador. Diploma, amb el reconeixement del premi, dirigit al centre educatiu (casal i d'altres centres) que avali el projecte. El lot serà aportació i suport de les llibreries Cómplices i Antínous.
  • També es contempla un accèssit guardonat amb una tarja regal de la FNAC de 100€.
  • Tots els curtmetratges presentats rebran un diploma que acrediti la seva participació en el Concurs de Curtmetratge “Implica't” 2018.
  • L’organització del Casal Lambda es reserva el dret d’atorgar un segon i un tercer premi, si la quantitat dels continguts i la quantitat de curts rebuts ho requereixen.
 
Adreça del Concurs:
Concurs de Curtmetratges “Implica't”
Casal Lambda
Av. Marquès de l'Argentera, 22.
08003 Barcelona

Dades de contacte i consulta:
Tel: 933 195 550 (de dilluns a dissabte, de 17h. a 21h.)
Correu electrònic: concurscurts@lambda.cat

Consulta les BASES CONVOCATÒRIA AQUÍ


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.03.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove