Esdeveniment de l'agenda

Concurs de vídeos de la Comissió Europea amb iniciatives per eradicar la pobresa

Temàtica activitat del calendari: Comissó Europea, concurs, probresa, vídeos
Tags: concurs, curtmetratges, pobresa
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Del divendres 27 de setembre de 2013 al divendres 1 de novembre de 2013
Descripció

La Comissió Europea, en el marc de la propera edició dels ‘European Development Days' (EDD 2013), convoca als joves a participar en un concurs de vídeo amb les propostes per combatre la pobresa. El concurs està adreçat a adolescents i joves d'entre 13 i 24 anys de tot el món que tinguin iniciatives per eradicar la pobresa, un dels Objectius del Mil·lenni (ODM). Els vídeos es poden presentar en anglès, francès, alemany, italià o castellà i la seva durada no pot ser superior als 120 segons.

Els quatre treballs guanyadors es projectaran durant la propera edició dels EDD, que es celebraran a Brussel·les el 26 i 27 de novembre. Els EDD constitueixen el principal fòrum europeu de debat i reflexió sobre cooperació al desenvolupament.

Sota el títol ‘Una vida digna per tots el 2030. Construint un consens sobre la nova agenda del desenvolupament', la nova edició se centrarà en la reflexió sobre la nova agenda d'un escenari post 2015, l'any de termini per l'assoliment dels actuals ODM. Està previst que la Diputació de Barcelona, juntament amb el PNUD i el Comitè de les Regions, organitzi un debat sobre l'enfocament territorial durant els EDD 2013.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves entre 13 i 24 anys de tot el món.

Localització i contacteInformació addicional: https://www.facebook.com/EUDevDays/app_403834839671843

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.09.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove