Esdeveniment de l'agenda

Concurs del cartell de la Festa Major de les Corts 2019

Tags: art, concurs, disseny, disseny gràfic, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: cartell, concurs, disseny, gràfic, premi
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 8 de juny de 2019 al dimarts 2 de juliol de 2019
Descripció

Del 4 al 13 d'octubre de 2019 se celebrarà la Festa Major de les Corts. Una festa oberta a tothom, veïns i veïnes del districte i ciutadans de tot el territori. Una celebració que recull les tradicions més significatives des de fa més de dos-cents anys i, alhora, incorpora activitats relacionades amb el lleure i la cultura d'avui en dia.

Com cada any, des del Districte s’organitza un concurs per triar el cartell de l’edició d’enguany. Un concurs obert a tothom en règim de pública concurrència per a la selecció d’un cartell de la Festa Major del districte que reflecteixi la diversitat i l’esperit de la festa: oberta, participativa, cívica, etc.

El termini de presentació és del 8 de juny al 2 de juliol (ambdós inclosos). Qualsevol proposta presentada fora d’aquest termini, no serà admesa.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove