Esdeveniment de l'agenda

Concurs europeu "Què significa la ciència per a tú?"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Ciència, Europa. joves, concurs
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 31 de gener de 2013 al dimecres 15 de maig de 2013
Dates d'inscripció
Del dijous 31 de gener de 2013 al dimecres 15 de maig de 2013
Descripció

Cada mes, equips de tres joves de 13 a 18 anys d'edat, procedents de la Unió Europea, tindran l'oportunitat de respondre mitjançant una foto a la pregunta "Què significa per a tu la ciència?". Les fotos seran
sotmeses a votació online per part dels seus companys. Cada mes, entre desembre de 2012 i maig de 2013 un equip guanyador serà anunciat sobre la base dels resultats de la votació online. Els sis guanyadors de les propostes mensuals entre desembre de 2012 i maig de 2013 participaran en la votació final de tancament, al juny de 2013 per determinar els tres últims guanyadors del concurs.

Només una foto per equip pot ser presentada.
Cap membre de l'equip pot participar en més d'un equip. La votació online estarà oberta a partir de les 00:01 hores CET del dia 16 del mes fins a l'últim dia de cada mes a les 23:59 CET, a partir de desembre de 2012 i fins a maig de 2013.
L'equip guanyador del primer premi rebrà un viatge de fins a 3 dies a Praga per assistir al Concurs de la Unió Europea per a Joves Científics (EUCYS) al setembre de 2013. A l'equip guanyador del 2 º premi se li oferirà un viatge de fins a 2 dies a Ispra per visitar les instal·lacions de recerca del Centre Comú de Recerca l'any 2013. Cada membre de l'equip guanyador del tercer premi rebrà un rellotge de marca HISSI amb la identitat visual de la campanya: La ciència: és cosa de noies!

Localització i contacteInformació addicional: http://science-girl-thing.eu/en/contest
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove