Esdeveniment de l'agenda

Concurs per a joves investigadors que operin al camp de la mobilitat i el transport

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Temàtica activitat del calendari: Transport, concurs, investigadors, mobilitat, premi
Tags: concurs, premis
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 8 de maig de 2019 al diumenge 30 de juny de 2019
Descripció

TRA, Transport Research Arena, és la major conferència europea sobre recerca i tecnologia que tracta temes de transport i mobilitat. L’any vinent la conferència es celebrarà a Hèlsinki del 27 al 30 d’abril, sota la temàtica “Rethinking transport – towards clean and inclusive mobility” i reunirà experts d’arreu del món per dialogar sobre les novetats més recents i el futur de la mobilitat i el transport.

En el marc d’aquesta conferència, s’ha llançat una competició adreçada a joves investigadors operant en el camp de la mobilitat i els transports per mostrar el seu treball en un escenari internacional. Els projectes han d’incloure la construcció, la investigació, l'equipament, la formació o les operacions de productes i idees de conceptes nous i innovadors.

Aquest concurs va dirigit a estudiants universitaris i d'instituts tècnics que cursin estudis de grau, màster i doctorat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove