Esdeveniment de l'agenda

Concurs Reporters en la Xarxa 2020

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Vídeo, concurs, premi
Tags: comunicació, concurs, premis
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 23 de setembre de 2019 al divendres 17 de gener de 2020
Descripció

El concurs Reporters en la Xarxa és una proposta d'àmbit nacional per a fomentar la recerca i l'ús de la tecnologia. Els alumnes interessats podran optar per participar en una o diverses de les temàtiques, podent utilitzar una de les modalitats o ambdues.

Els treballs es poden presentar en dues modalitats: article escrit i vídeo. Dirigit a: professors i alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius Bàsic i Mitjà.

Els objectius d'aquest concurs són:

  • Complementar la formació i l'educació dels alumnes participants a través de l'ús i maneig de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).
  • Incentivar i entrenar als estudiants en la labor de recerca i en la cerca de la informació, dels coneixements i conceptes necessaris per a dur a terme un treball divulgatiu aplicant la metodologia col·laborativa i per projectes.
  • Millorar la destresa de l'alumne en el bon ús d'Internet com a font d'informació útil per als seus estudis curriculars i altres coneixements que complementin la seva formació.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove