Esdeveniment de l'agenda

Convocatòria Erasmus per a Joves Empresaris

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Economia
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Programes europeus
Dates de realització
Del dimarts 13 de març de 2012 al dijous 31 de maig de 2012
Descripció

La present convocatòria de propostes com a objectiu ajudar als nous empresaris dels països participants a millorar la seva experiència, el seu aprenentatge i la seva interconnexió en xarxes mitjançant estades en empreses dirigides per empresaris experimentats en altres països participants.

L'objectiu general d'aquest programa és potenciar l'esperit empresarial, la internacionalització i la competitivitat de possibles nous empresaris i dels dirigents de les microempreses i petites empreses creades recentment als països participants. L'activitat està dirigida a persones que tinguin intenció de crear una empresa i als nous empresaris.

La convocatòria afavorirà les accions destinades a les organitzacions encarregades de la gestió local del programa, en reforçar i facilitar la mobilitat dels nous empresaris.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Qualsevol entitat pública o privada activa en l'àmbit del suport a les empreses pot respondre a aquesta convocatòria de propostes. Poden participar, en particular:

— les entitats públiques que siguin responsables en matèria d'assumptes econòmics, empresa, suport empresarial o qüestions connexes o que exerceixin activitats en aquests àmbits,

— les cambres de comerç i indústria, les càmeres d'oficis i els organismes similars,

— les organitzacions d'ajuda a les empreses i els vivers o incubadores d'empreses,

— les associacions empresarials i les xarxes de suport a les empreses,

— les entitats públiques i privades que ofereixin serveis de suport a les empreses.

Fitxers adjunts
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.03.2012
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove