Esdeveniment de l'agenda

Curs de preparació per l’obtenció del certificat ACTIC

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, Formació, Informàtica
Tags: cursos, informàtica
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Informàtica i comunicacions
Dates de realització
Del dilluns 25 de març de 2019 al dissabte 15 de juny de 2019
Descripció

Encara queden 2 places lliures!!!

A l’Edifici Besòs de Promoció Econòmica de Sant Adrià de Besòs, realitzen el curs Adriatic, un curs gratuït d'informàtica de més de 100 hores, molt complet, on s’ampliaran i repassaran continguts d’informàtica, que permetran a l'alumne preparar-se per l'obtenció d'un certificat acreditatiu dels coneixements digitals (nivells bàsic i mitjà)

Aquest curs va dirigit principalment a usuaris que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics. En finalitzar el curs els alumnes realitzaran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (bàsic o mitjà) de competències en TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant qualsevol empresa o administració.

Si estàs interessat vine i apuntat a l’Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n, Sant Adrià de Besòs) o truca al telèfon 934622874.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove