Esdeveniment de l'agenda

Curs ofimàtica (190h)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, Formació, Informàtica
Tags: cursos, formació, informàtica
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Informàtica i comunicacions
Dates de realització
Del dilluns 16 de setembre de 2019 al divendres 8 de novembre de 2019
Descripció

Tots els que vivim en un món digitalitzat com el nostre, tenim habilitats per a poder treballar un text, fer un full de càlcul o preparar una presentació en Power point de forma intuïtiva i molt bàsica. Ara bé, no tots nosaltres tenim un nivell de coneixement aprofundit en matèria d’ofimàtica ni tampoc disposem d’una titulació transversal que ens permeti acreditar els nostres coneixements.

Amb aquest curs tindràs la possibilitat de formar-te i obtenir uns coneixements profunds en ofimàtica. Aprendràs tots els trucs per a treballar el tractament de textos, t’ensenyaran a treballar fulls d’Excel mitjançant senzilles fórmules, aprendràs els coneixements bàsics per a relacionar bases de dades, dissenyaràs presentacions en Power Point i veuràs totes les possibilitats que t’ofereix l’Outlook.

T'animes a participar? Clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove