Esdeveniment de l'agenda

Curs Subvencionat PFI de Teleoperador/a (per a persones que aporten un idioma nadiu diferent del català o el castellà i certificat de discapacitat i/o en situació de risc social). Fundació Prevent.

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, PFI, subvencionat, teleoperador/a
Tags: cursos, discapacitat, integració, laboral
Tipus entrada al calendari: Administració i Finances
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 19 de febrer de 2018 al dimarts 15 de maig de 2018
Descripció

Des de Fundació Prevent treballem en favor de la Inserció Laboral de les persones amb certificat de discapacitat i/o en situació de risc d’exclusió social.

Com entitat adherida al Programa Incorpora de la Fundació Bancària La Caixa, el proper dilluns dia 19 de febrer iniciarem, un curs de 250 hores (170 teòriques + 80 pràctiques) que té com a objectiu capacitar els alumnes per a que puguin realitzar les funcions pròpies d'un teleoperador/a que tant pugui desenvolupar tasques comercials, com tasques d’atenció al client.

És imprescindible que els alumnes aportin domini d’un idioma a nivell nadiu, diferent del català o el castellà. La formació teòrica s’impartirà a les nostres instal·lacions d’av Josep Tarradellas 8 de Barcelona.

El curs es dirigeix a un màxim de 20 persones amb certificat de discapacitat i/o en situació de risc social que vulguin ocupar-se professionalment en llocs de teleoperador/a.

Més info:
Lupe: l.lorenzana@fundacionprevent
o a Norma Ramos: n.ramos@fundacionprevent.com.

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove