Esdeveniment de l'agenda

Diàlegs sobre Europa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, participar, xerrades
Temàtica activitat del calendari: Europa, Xerrada, participar
Organitza: Organització Cultural
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dijous 23 de maig de 2019 al dijous 13 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 23 de maig de 2019 al dijous 13 de juny de 2019
Descripció

Les eleccions al Parlament Europeu, que se celebraran aques mes maig, dibuixaran els equilibris polítics europeus dels propers anys. De quina manera els nous fenòmens polítics contemporanis – diguin dèficit democràtic, populismes, nacionalismes, euro-escepticismes o crisi de representació dels partits tradicionals afectaran les polítiques europees i nacionals en els propers anys?.

Amb l’objectiu d’ampliar el debat fora dels àmbits acadèmics més tradicionals, aquest cicle de conferències organitzat per la Càtedra Jean Monnet EUPOL (UAB), la Càtedra Jean Monnet sobre Governança de la UE (UPF) i l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (UAB), proposa un debat crític sobre els principals desafiaments a què s’enfronta la política europea.

Programa:

  • 23 de maig 2019: Populismes, nacionalismes i els nous actors de cara a les eleccions al Parlament Europeu (Pati Manning, Carrer de Montalegre, 7)
  • 30 de maig 2019: Diàleg sobre els resultats de les eleccions al Parlament Europeu (Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, Passeig de Gràcia, 90)
  • 13 de juny 2019: El futur d’Europa davant el nou escenari polític (Pati Manning, Carrer
    de Montalegre, 7)

Més informació: http://blogs.uab.cat/cdeanuncis/2019/05/06/dialegs-sobre-europa/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove