Esdeveniment de l'agenda

Estada solidària a l’Amazònia peruana

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: solidaritat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de juliol de 2019 al dilluns 15 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 8 de maig de 2019 al dissabte 1 de juny de 2019
Descripció

La Lliga dels Drets dels Pobles organitza les primeres estades solidàries a l’Amazònia peruana emmarcades dins d’un projecte de cooperació. La iniciativa tindrà lloc durant la primera quinzena de juliol de 2019 i està adreçada a joves d’entre 20 i 40 anys.

El projecte busca enfortir les comunitats locals per impulsar el desenvolupament a la zona a través de propostes de millora en educació, salut, sanejament i producció que siguin sostenibles i acords lligats a les necessitats de la realitat amazònica.

Les estades solidàries duraran 14 dies i tindran dues parts:

- una estada al centre d’innovació que la Federació Multiètnica de Comunitats del Paranapura i afluents té a la comunitat de San Luis, on es conviurà amb els participants de les diferents comunitats i les seves famílies i es formarà amb elles en un curs d’enfortiment de capacitats. 

- convivència individual durant 7 dies a casa d’una família, i depenent de la comunitat on visquin, recolzar un dels projectes que s’hi estan desenvolupant: fertilitzants orgànics, cultius, cuina i fira gastronòmica, roba i complements, programa de reforestació a les escoles, etc.

Les persones interessades en participar d’aquestes estades solidàries ja poden presentar la seva candidatura, adreçant un correu electrònic a oficinajove@ajsabadell.cat o a info@dretsdelspobles.org on a banda de presentar-se, hauran d’explicar les seves motivacions i facilitar les dades de contacte.

Preu: 1.380 € aprox. (depenent preu del vol); inclou: formació, bitllet d'avió, transport local, estada i
assegurança.

Més informació: http://web.sabadell.cat/images/JOVES/Destaquem/FINAL-PER-petit.pdf

Font: xarxanet.org


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove