Esdeveniment de l'agenda

Estades professionals a Europa per a professorat 2019/2020

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Formació, estades, estranger
Tags: educació, estranger, formació
Tipus entrada al calendari: Adreçades a professors
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del dilluns 6 de maig de 2019 al divendres 24 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de maig de 2019 al divendres 24 de maig de 2019
Descripció

El Ministeri d'Educació i Formació Professional convoca 108 places d'estades professionals a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, República d'Irlanda, Suècia i Suïssa, per a professorat pertanyent als cossos de Mestres d'Educació Infantil i Primària, Professors/es d'Ensenyament Secundari, Catedràtics/ques d'Ensenyament Secundari, Professors/es d'Escoles Oficials d'Idiomes, Catedràtics/ques d'Escoles Oficials d'Idiomes, Professors/es Tècnics de Formació Professional, Professors/es de Música i Arts Escèniques i Professors/es d'Arts Plàstiques i Disseny per al curs 2019/2020.

Aquest programa té com a finalitat reforçar el conjunt d'accions destinades a millorar la qualitat de la formació del professorat, promoure la innovació, adoptar mètodes docents més eficaços i crear comunitats professionals a escala de la Unió Europea o participar en elles, així com fomentar l'aprenentatge de llengües estrangeres i afavorir intercanvis culturals.

Les estades professionals són visites d'estudi en les quals un centre educatiu d'un dels països participants acull a un/a docent espanyol per un període de dues setmanes, durant el qual es desenvoluparà el pla d'activitats programades conjuntament. Aquesta visita no implica impartir docència: els/les professors/es seleccionats/des per a participar en el programa realitzaran l'estada professional en període lectiu del centre d'acolliment assignat entre l'1 de novembre de 2019 i el 31 d'agost de 2020.

Requisits

  • Ser funcionari/ària de carrera del cos de Mestres d'Educació Infantil i Primària, Professors/es d'Ensenyament Secundari, Catedràtics/ques d'Ensenyament Secundari, Professors/es d'Escoles Oficials d'Idiomes, Catedràtics/ques d'Escoles Oficials d'Idiomes, Professors/es Tècnics de Formació Professional, Professors/es de Música i Arts Escèniques i Professors/es d'Arts Plàstiques i Disseny.
  • Estar impartint docència directa en un centre espanyol en el moment de presentar la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria.
  • Acreditar, almenys, un nivell de competència lingüística equivalent al nivell B2 establert en el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües de l'idioma oficial del país triat. A més, es podrà optar a estades a Dinamarca, Finlàndia, Noruega, Països Baixos i Suècia acreditant el nivell B2 d'anglès.
  • No haver gaudit d'una ajuda per a la realització d'una estada professional en les cinc últimes convocatòries d'aquest Programa.
  • Estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

Dotació: els/les participants seleccionats/des rebran una ajuda de 1.300 euros per a les seves despeses de transport, allotjament i manutenció.

Més informació: http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/451156


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove