Esdeveniment de l'agenda

Estiu 2018: Beques Fulbright rumb als Estats Units per a estades de cinc setmanes

Tags: aprendre idiomes, cultura, estiu, estranger, universitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: EUA, estiu, estudiants universitaris, intercanvi cultural
Tipus entrada al calendari: Altres
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 19 de juny de 2017 al dilluns 31 de juliol de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 1 de novembre de 2017 al dimecres 27 de desembre de 2017
Descripció

Ja està obert el termini de sol·licitud per participar en els Instituts d'Estiu 2018. Una iniciativa destinada a joves universitaris d'entre 19 i 23 anys que estiguin matriculats actualment en el segon o tercer curs d'un grau universitari.

T'agradaria descobrir la cultura i la societat nord-americana el proper estiu a través d'una universitat d'Estats Units? Si és així, la Comissió Fulbright Espanya et dóna l'oportunitat d'aconseguir una plaça en un institut d'estiu per a joves universitaris.

El programa Instituts d'Estiu 2018 planteja estades de cinc setmanes de durada en un institut d'estiu d'alguna universitat nord-americana, amb l'objectiu que els participants puguin familiaritzar-se amb la cultura i la societat d'aquest país, alhora que també s'enriqueixen des del punt de vista acadèmic.

Per al proper estiu 2018 només s'han convocat quatre places en aquest interessant programa acadèmic. Per això, la Comissió Fulbright proposarà a quatre candidats per assistir a un dels tres instituts universitaris que ofereixen places el proper estiu.

Les estades donaran començament a partir de la segona quinzena del mes de juny de 2018, i les beques cobriran totes les despeses associades a la participació en aquests instituts d'estiu, incloent, per descomptat:

  • el cost del viatge,
  • el cost del curs escollit per cada candidat,
  • l'allotjament en residències universitàries,
  • la manutenció,
  • i una assignació per a llibres i activitats culturals.

Els candidats que resultin preseleccionats seran convocats a una entrevista personal així com a unes proves específiques d'anglès a Madrid, durant els primers dies del mes de gener.

Si estàs interessat/ada a aconseguir una de les quatre places que s'han convocat, dóna't pressa, perquè el termini d'enviament de candidatures es tancarà el proper 27 de desembre.

Pots enviar la teva sol·licitud amb:

  • una còpia del teu DNI,
  • una fotografia recent,
  • una còpia del teu expedient acadèmic i
  • dues cartes de referència en anglès,

a través de la pàgina a través de la sol·licitud electrònica que ha habilitat la Comissió Fullbright Espanya a la seva pàgina web.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Aquest programa de beques està destinat a estudiants que tinguin entre 19 i 23 anys d'edat, i que actualment estiguin cursant el segon o tercer curs d'un grau o llicenciatura a la universitat.

Per poder optar a una de les places convocades és necessari comptar amb un bon expedient acadèmic, a més de ser espanyol o resident a Espanya, i ser capaç també de comunicar-se en anglès en un entorn acadèmic.


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.12.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove