Esdeveniment de l'agenda

Fòrums juvenils a Rússia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Jornades, estranger, europa
Temàtica activitat del calendari: Jornades joventut
Tipus entrada al calendari: Joventut
Organitza: Organisme de Joventut
Dates de realització
Del divendres 10 de juny de 2016 al dilluns 20 de juny de 2016
Descripció

Rússia acull dos importants fòrums on la joventut serà protagonista aquest estiu. El primer d'ells, Terra Scientia en el Klyazma, se celebra del 27 de juny al 28 de juliol a la regió de Vladimir. L'objectiu d'aquesta trobada és unir a la joventut internacional per a promoure l'estil de vida saludable i valors familiars, contribuir al desenvolupament de la creativitat juvenil a l'esfera de les ciències, noves tecnologies, innovacions i art, i establir relacions d'amistat i cooperació entre joves de tot el món.

Per la seva part, de l'1 de juliol al 16 d'agost, La República de Crimea és el marc del Fòrum Juvenil Educatiu Tavrida, que pretén posicionar-se com una plataforma on els participants demostraran els seus talents, podran fer nous amics, intercanviar opinions i rebre recolzament per a realitzar els seus projectes artístics i culturals. Cada setmana, joves interessats en diferents disciplines podran realitzar activitats i debatre i compartir idees amb els seus companys i especialistes de reconegut prestigi en els seus camps acadèmics.

En el transcurs d'ambdós esdeveniments, els joves podran reunir-se amb alts funcionaris, personalitats destacades del món de l'art i empresaris així com de gaudir d'un programa d'una gran diversitat cultural, educativa i social.

CONVOCA
Agència Federal per a la Joventut junt a altres organismes estatals russos i ONG's.

DOTACIÓ:
Els organitzadors corren amb les despeses de transport, allotjament i alimentació a Rússia, i presten assistència amb els visats.

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS
Poden participar joves espanyols entre 18 i 30 anys. La inscripció ha de realitzar-se via internet en el sistema informatiu automàtic 'Juventud De Rusia': https://ais.fadm.gov.ru/

Localització i contacteAmbaixada de la Federació de Rússia a Espanya
C/ Velázquez, 155
28002 Madrid
Madrid
Informació addicional: http://spain.mid.ru
Adreça electrònica de contacte: embrues@mid.ru

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.06.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove