Esdeveniment de l'agenda

Formació internacional "Mindful leadership" a República Txeca

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Formació, educació no formal, lideratge, participació
Tags: Programes Europeus, formació, participar
Tipus entrada al calendari: Gestió/planificació/avaluació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 8 de juny de 2019 al diumenge 16 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 8 de maig de 2019 al divendres 10 de maig de 2019
Descripció

La Víbria Intercultutal busca 4 participants per a la formació internacional "Mindful leadership" a República Txeca!

Es tracta de una formació de llarga durada dividida en tres etapes: dos cursos presencials i un curs d’aprenentatge online a distància. "Mindful leadership: become a mindful leader" vol potenciar les habilitats de lideratge del personal clau de les entiats per tal d’ajudar a les organitzacions i col·lectius a reduir la fluctuació de personal i fomentar-ne una implicació i permanència més estable.

En aquesta formació es tractarà el concepte de lideratge conscient reflexionant sobre l’estil, pràctiques i activitats pròpies de lideratge, així com la relació entre les persones implicades en un mateix col·lectiu de manera que les participants puguin aplicar i multiplicar les eines i habilitats adquirides i maximitzar la participació en la seva àrea local.

Es treballaran eines i habilitats de lideratge conscient per tal de millorar les capacitats organitzatives i de gestió i es discutirà la importància dels valors i del diàleg intercultural per tal d’establir estratègies de comunicació respectuosa.

Quan:
- Primera trobada del 8 al 16 de juny del 2019 a República Txeca.
- Segona trobada del 15 al 21 d’octubre del 2019 a Turquia. (Els participants a la primera trobada tindran prioritat per participar a la segona).

Els temes que es tractaran són:

  • Educació no formal
  • Lideratge conscient
  • Participació juvenil
  • Creativitat i disseny de projectes

Podeu veure més informació en aquest infopack.

Qui hi pot participar?
Es busquen tres persones treballadores o voluntàries d’alguna entitat o col·lectiu juvenil que hi desenvolupin un paper de lideratge o gestió de projectes. Les participants han de ser majors d’edat i tenir un nivell d’anglès fluït amb capacitat de comunicar-se. És obligatori implicar-se en la totalitat de la formació i tenir disponibilitat per participar en totes les seves etapes.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€ i per la gestió de Génesi, l’entitat orgnitzadora, 40€.
El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge, sempre i quant que la persona participi de tot el projecte.

Què cal fer per participar: cal omplir aquest formulari en català o castellà.

Data límit d’inscripció: 10 de maig del 2019.

Més informació: https://vibria.org/mindful-leadership/

Font: La Víbria


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove