Esdeveniment de l'agenda

Formació "Queer Focus" a Alemanya

Temàtica activitat del calendari: Formació, apoderament, audiovisuals, gènere
Tags: LGTBI, audiovisuals, gènere
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 20 de maig de 2019 al dimecres 29 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de abril de 2019 al diumenge 12 de maig de 2019
Descripció

La Fundació Catalunya Voluntària busca 3 participants per a la formació internacional "Queer Focus" que tindrà lloc del 20 al 29 de maig de 2019 a prop de Berlín, Alemanya. L'objectiu de la formació és augmentar el coneixement sobre el feminisme queer i la representació d’identitat i intercanviar quines imatges tenim al nostre país i com afecten a la joventut.

QueerFocus és un projecte de llarga durada (que inclou quatre mobilitats internacionals), que vol formar part en la creació d’un entorn on les persones joves puguin desenvolupar relacions saludables amb elles mateixes i les persones dels seu entorn.
L’estructura social imposa unes normes que pressionen de forma innecessària a la joventut en el desenvolupament de la seva identitat. Aquest programa vol utilitzar el feminisme queer i l’audiovisual per treballar l’apoderament de la joventut per desenvolupar-se de forma transversal dins la societat. El feminisme queer és un moviment que treballa les opressions de forma interseccional, arriben a les arrels i donant a les persones el sentiment de pertinença.

Qui pot participar?
Al curs poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d'ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs.
Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet.
Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per
l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat (Lorena).

Més informació i inscripció: https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/

Font: Fundació Catalunya Voluntària


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 1.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove