Esdeveniment de l'agenda

Inscripcions obertes al Ficcions

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Literatura, concurs, premi
Tags: concurs, literatura, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Literatura
Dates de realització
Del dimarts 1 de octubre de 2019 al dilluns 3 de febrer de 2020
Descripció

Ficcions és un concurs literari en català adreçat a tots els estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM de Catalunya, Illes Balears, i País Valencià. L’objectiu és crear una història de ficció en tres capítols prenent com a punt de partida un inici de relat que cal escollir entre diverses propostes. Hi ha dues modalitats de participació: en grups de fins a tres membres o individual.

El funcionament és molt senzill, el primer pas és registrar-se a la pàgina web www.ficcions.cat a partir de l'1 d'octubre de 2019 fins al 3 de febrer de 2020, i triar una de les opcions d’inici de novel·la que ofereix el concurs. Després, d'acord amb un calendari establert, cada quinze dies aproximadament, l'alumne o el grup d’alumnes haurà de publicar un nou capítol de la història.

El 24 de març de 2019 serà la data màxima per presentar el tercer i últim capítol. Posteriorment el jurat decidirà quina és la millor història: es valorarà la qualitat literària dels textos, la coherència argumental i l'originalitat de les històries. Els capítols no podran superar els 9.000 caràcters ni ser inferiors a 3.000 (sense espais en ambdós casos), exceptuant el tercer capítol que podrà tenir una llargada màxima de 12.000 caràcters.

La segona quinzena del mes d'abril es publicaran els noms dels finalistes, i al mes de maig es lliuraran els premis a Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Barcelona: a la millor història, a la segona millor història, i premis territorials.

Consulta les bases i participa clicant aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove