Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Hungria "Solidarity: The Key To Living Together"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: intercanvi
Temàtica activitat del calendari: Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 23 de agost de 2019 al divendres 30 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 5 de juny de 2019 al dilluns 10 de juny de 2019
Descripció

La Víbria Intercultural busca participants i un/a cap de grup per a l'intercanvi "Solidarity: The Key To Living Together" a Nyíregyháza, Hungria!

Quan: del 23 al 30 d’agost de 2019

Qui pot participar?
5 joves residents a l’estat espanyol d’entre 18 i 30 anys: 4 participants i 1 youth leader. Seran 25 participants en total i la resta provindran d’Italia, Grecia, Portugal i Hungria.

El projecte preten cridar l’atenció sobre la necessitat d’emfortir la solidaritat relacionada amb els desavantatges socials i, per aquest motiu, se centra en sensibilització social. Durant l’intercanvi de joves, ens concentrem en l’enfortiment del suport a col·lectius amb necessitats especials; sense llar o socialment desfavorides.

S’abordaran qüestions socials importants tals com: l’atur, el llindar de la pobresa en les societats desenvolupades, la pobresa laboral, els desavantatges des de situacions de vida inesperades o dificultats de salut.  El tema es treballarà de manera pràctica amb eines d’educació no formal.

L’objectiu principal dels joves que van iniciar el projecte, és promoure un diàleg internacional i intercultural sobre un ema d’actualitat, que afecta Europa. A través del debat, es poden compartir experiències i coneixements relacionats amb la convivència social i la solidaritat, que ajuden a reforçar una actitud oberta en les seves pròpies comunitats.

Durant l’intercanvi juvenil es reflexionarà de forma lúdica sobre la responsabilitat de la joventut en els temes relacionats amb la inclusió social.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari, i esperar que us contactin. El nom del projecte és “Solidarity: The Key To Living Together”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Important!
La selecció del les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els motius de participació al formulari.

Data límit: 10 de juny!

Més informació: https://vibria.org/2019/06/03/solidarity-the-key-of-living-together/

Font: La Víbria


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove