Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Romania (16-25 anys)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Programes Europeus, europa, intercanvi
Temàtica activitat del calendari: Europa, intercanvi, programes europeus
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 28 de febrer de 2019 al dimarts 12 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 9 de gener de 2019 al diumenge 20 de gener de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca sis participants (16-25 anys) i un/a cap de grup d'equip (+18) per a un intercanvi juvenil sobre participació i ciutadania europea. El projecte tindrà lloc entre el 28 de febrer i el 12 de març de 2019 en Slanic Moldova (Romania). 

De què tracta el projecte?
Es tracta d'un intercanvi juvenil que busca estimular la participació activa de 49 persones de set països en el context de les eleccions del Parlament Europeu en 2019.

Els objectius són:

- Desenvolupar competències democràtiques, la consciència europea i el coneixement sobre la UE entre els joves participants.
- Desenvolupar habilitats específiques dels participants per a desenvolupar campanyes en línia per a promoure la participació activa dels joves en comunitats locals.
- Desenvolupar i implementar set campanyes en línia, per a promoure la participació activa dels joves en el context de les eleccions de 2019 al Parlament Europeu.

A través de diferents mètodes participatius, creatius i reflexius que s'utilitzaran durant l'intercanvi, els/as joves participants desenvoluparan la seva iniciativa, les seves competències socials i cíviques, les seves competències democràtiques i els seus coneixements sobre la UE.

Les sessions de treball es basen principalment en mètodes d'educació no formal: dinàmiques, jocs i altres mètodes d'aprenentatge actius i creatius, especialment triats per a facilitar la transferència d'informació i l'intercanvi entre participants. També s'utilitzaran diferents mètodes clàssics, com el treball en grup, l'aprenentatge intercultural, “aprendre fent”, etc.

Perfil de participants
Per a aquest projecte, es busca un perfil molt precís de participants. A més de tenir entre 16 i 25 anys, existeixen una sèrie de requisits molt concrets per a ser seleccionat/a. Es busquen:

- Dos joves que en 2014 tinguessin l'edat legal per a votar en les eleccions al Parlament Europeu (+18), però que no ho fessin.
- Dos joves que en 2014 tinguessin l'edat legal per a votar en les eleccions al Parlament Europeu (+18) i que sí que ho fessin.
- Dos joves que en 2014 no tinguessin l'edat legal per a votar en les eleccions al Parlament Europeu, però que sí que tindran l'edat legal per a votar en 2019.

És imprescindible que ens diguis en fer la sol·licitud quin d'aquests és el teu perfil. Si no ho especifiques, no podrem tenir en compte la teva sol·licitud.

Més informació i inscripcióhttp://www.asociacionmundus.com/power-of-youth_-intercambio-juvenil/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove