Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Romania, sobre les dificultats que es troben els/les joves per accedir al mercat laboral

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 19 de agost de 2019 al dijous 29 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al dilluns 15 de juliol de 2019
Descripció

Fundació Catalunya Voluntària busca 5 participants i un/a cap de grup per a un Intercanvi Juvenil que es farà del 19 al 29 d’agost de 2019 a Milcoveni Village (Romania).

Es tracta d’un intercanvi juvenil que té com a objectiu capacitar 40 joves i 8 caps de grup per començar a utilitzar la seva creativitat i dissenyar idees per al desenvolupament de petites empreses en les zones rurals.

La idea del projecte va sorgir com un crit d'ajuda per als joves d'avui en dia, especialment els que viuen en àrees rurals, els quals s’enfronten a un sistema educatiu en el que acaben desocupats després d'anys i anys d'educació.

És un fet conegut que a les zones rurals és més difícil iniciar un negoci; aquest projecte portarà una nova perspectiva sobre la forma en què els joves poden desenvolupar un negoci específic als pobles. Mitjançant l'educació no formal, la simulació de mercat, el comerç just i els tallers creatius, els joves aprendran com avaluar les necessitats d'una comunitat, com proporcionar un servei específic i com desenvolupar les seves idees per fer realitat un futur millor.

A més, els participants tindran l'oportunitat de debatre amb joves emprenedors sobre la seva posada en marxa, però també amb experts en emprenedoria. D'aquesta manera podem assegurar-nos que els i les joves rebran tota la informació i el suport necessaris per passar d ela teoria a la pràctica.

Qui pot participar?
Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 30 anys, interessades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.
*El límit d’edat pel cap de grup és de 35 anys.

Què cal fer per participar?
1) Completar la fitxa d’inscripció (que pots trobar a la pàgina web http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats)
2) Enviar la fitxa d’inscripció a info@catalunyavoluntaria.cat

Més informació a: https://www.catalunyavoluntaria.cat/wp-content/uploads/2019/07/FitxaInfo-YE-Moon.pdf

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove