Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil sobre medi ambient a Grècia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea
Tipus entrada al calendari: Joventut
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dilluns 9 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 2 de juliol de 2019 al dimarts 9 de juliol de 2019
Descripció

On: Paranesti, Grècia

Quan: De l’1 al 9 de setembre de 2019

Qui pot participar? 5 joves de 18 a 30 anys, preferiblement persones que no hagin participat mai abans en un intercanvi juvenil. En total hi participaran 36 joves provinents de 7 països diferents: Grècia, Letònia, Lituania, Romania, República Txeca, Serbia i Espanya.

Temàtica Aquest intercanvi juvenil serà l’inici d’un debat sobre temes d’educació ambiental, desenvolupament sostenible i ciutadania activa, i estimularà la creativitat i la motivació dels participants necessari per aconseguir el benestar personal, comunitari i eines per l’ocupabilitat. Es busca millorar la consciència ambiental dels participants i de la comunitat local, mitjançant una campanya d’incidència; promoure i contribuir al reconeixement de l’educació no formal com a eina de desenvolupament d’habilitats socials;  promoure activitats de participació i ciutadania activa, particularment en regions rurals, caracteritzades per societats més petites on l’impacte de la gent jove és molt gran; promoure el diàleg intercultural i la cooperació amb els altres.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Erasmus+ for environment”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Important!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Per qualsevol dubte, envia un e-mail a info@vibria.org

Més info: https://vibria.org/erasmus-for-environment/

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove