Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi Juvenil "Theater, Creative Writing and Emotions in Focus" a Bèlgica

Tags: art, intercanvi, teatre
Temàtica activitat del calendari: Art, Intercanvi juvenil, Teatre
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 21 de gener de 2019 al dimecres 30 de gener de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 5 de desembre de 2018 al dilluns 17 de desembre de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca 6 participants entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya que vulguin participar al intercanvi juvenil "Theater, Creative Writing and Emotions in Focus" que tindrà lloc a Lokeren (Bèlgica) del 21 al 30 de gener de 2019. Busquen participants interessats/des a aprendre sobre escriptura creativa i teatre, i sobre el programa Erasmus+ i les oportunitats que ofereix a joves europeus.

Durant vuit dies conviuràs amb participants de 6 països diferents (Grècia, Letònia, Croàcia, Macedònia, Bèlgica i Espanya) i aprendràs a través de dinàmiques d'educació no formal relacionades amb l'art. El objectiu d'aquest projecte és fomentar la participació de joves de diferents entorns i procedència social en projectes internacionals Erasmus+. Es treballarà el desenvolupament de les "soft skills" i les capacitats dels/de les participants d'estar més segurs/es de si mateixos/as i gestionar les emocions. Tot això es durà a terme a través de mètodes d'educació no formal, en aquest cas centrats en l'escriptura creativa i en el teatre.

Dates de l'intercanvi: 21/01/2019 - 30/01/2019

Data límit inscripció: 17 de desembre de 2018

Més informació: http://www.asociacionmundus.com/ye-theater_-creative-writing-and-emotions/

 

 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.12.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove