Esdeveniment de l'agenda

Jornada de portes obertes per a joves sense ESO | Coneix els serveis formatius PQPI i el programa Gradua’t de Femarec

Tipus entrada al calendari: Altres
Tags: ESO, PQPI, cursos, entitats juvenils, formació, instituts, treball
Temàtica activitat del calendari: Gradua't, PQPI
Organitza: Altres
Dates de realització
Dijous 13 de juny de 2013, de 18:00 a 20:00 hores
Descripció

El proper dijous 13 de juny l’entitat d’Acció Social Femarec organitza una jornada de portes obertes adreçada a joves que no han obtingut el títol GESO durant els seus ensenyaments de secundària. La cita, que tindrà lloc a partir de les 18h al centre de formació de Femarec (c/Sardenya 68-72), s’impulsa amb el propòsit de fer conèixer a aquest col·lectiu els recursos de formació que tenen al seu abast.

D’un banda, els joves entre 16 i 21 anys que desitgin reenganxar-se a la formació i incrementar així les seves possibilitats d’accedir al mercat de treball, poden fer-ho de la mà d’un PQPI. Els Programes de Qualificació Professional Inicial ofereixen una alternativa als joves que no han pogut o volgut acabar l’ESO, a través d’una formació professional i específica que afavoreix la seva incorporació al món laboral. Trobareu més informació sobre aquesta sortida formativa aquí. Pel que fa als que ofereix enguany Femarec, l’entitat organitza dos:

  • Auxiliar en Activitats d’Oficina i Serveis Administratius
  • Auxiliar en Comerç i Atenció al Públic

D’altra banda, si tens més de 21 anys i no pots accedir a un PQPI però sí vols millorar la teva formació, pots formar part del programa Gradua’t. Es tracta d’un servei formatiu personalitzat dirigit a majors de 18 any que ajuda als participants a preparar-se les proves lliures per a l’obtenció del Graduat en ESO.

Tant els PQPI com el programa Gradua’t comencen al setembre i finalitzen al juny. Les inscripcions, però, començaran en breu. Vols conèixer millor en què consisteixen aquests programes i quina és la metodologia formativa que segueix Femarec? Què et sembla veure les instal·lacions del centre? La participació a la jornada de portes obertes és gratuïta, però cal confirmar assistència prèviament a dpch@femarec.cat o trucant al 93 243 72 72.

 

Via | Femarec

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves que no han obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que volen reengarxar-se a la formació.

Localització i contacteCentre de Formació de Femarec
Sardenya 68-72
Barcelona
Telèfon: 93 243 72 72
Informació addicional: http://www.femarec.cat
Adreça electrònica de contacte: dpch@femarec.cat

Etiquetes: , , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.06.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove