Esdeveniment de l'agenda

Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Jornades
Temàtica activitat del calendari: Polítiques de joventut, jornades
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Formació tècnics joventut
Dates de realització
Del dimarts 16 de octubre de 2018 al dijous 8 de novembre de 2018
Descripció

Un any més, des de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut presentem les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut. Són uns espais de relació entre professionals i de debat sobre aquells temes que ocupen, preocupen i són d’interès pel sector, a través de l’exemple pràctic i tècnic, amb l’acompanyament i la presentació de les noves bones pràctiques que s’introduiran aquest 2018 a la plataforma.

Enguany es proposen quatre temes clau pel debat a les jornades en relació amb les polítiques, l’àmbit i el treball en joventut: l’autogestió com a valor en joventut; les relacions, vincles i empoderament dels joves; el rol dels equipaments juvenils en clau de gènere i el territori i les possibilitats d’ocupació. Quatre seus: Terrassa, Ripoll, Vilafranca i Tàrrega. Quatre professionals que dinamitzaran els debats. I cinc presentacions: les bones pràctiques del Casal de Joves Girapells (Guinardó – Barcelona), els espais de Participació i Informació Jove (Reus) i el Treball en Xarxa per construir un nou Espai de Convivència (Ripoll), Xarxa d’Espais Joves de Mataró, equipaments juvenils en clau de gènere (Mataró) i Okup’Alt (Alt Empordà).

Aquí tens tota la informació: https://joventut.info/jornades-de-bones-practiques-en-lambit-de-la-joventut-2018/

Localització i contacteAssociació CAtalana de Professionals de les Polítiques de Joventut
c. Calabria, 120, baixos
08915 Barcelona
Telèfon: 93 424 08 81
Informació addicional: https://joventut.info/jornades-de-bones-practiques-en-lambit-de-la-joventut-2018...

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove