Esdeveniment de l'agenda

La Fundació Carolina - 19a edició

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Estudiar, Formació, Postgrau, Pràctiques
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 14 de gener de 2019 al divendres 5 de abril de 2019
Descripció

La Fundació Carolina anuncia la 19a edició de les seves beques de postgrau i doctorat amb una oferta que supera a la d'anys anteriors, perquè en aquest any 2019 s'han convocat un total de 723 ajudes a l'estudi.

Modalitats de beca

En aquesta edició s'han convocat un total de 283 beques de postgrau que es dirigeixen a la formació de graduats procedents d'un país membre de la Comunitat Iberoamericana de Nacions que tinguin capacitat acadèmica o professional avalada per un currículum excel·lent.

En aquest programa s'ofereixen dos tipus de suport als becaris: beques i ajudes a l'estudi però, a més, es continuen combinant màsters oficials, títols propis i cursos d'especialització que ofereixen les universitats espanyoles.

En el cas de les beques de doctorat, que s'han convocat un total de 100 ajudes, aquestes tenen com a principal missió facilitar a docents procedents d'universitats llatinoamericanes l'obtenció d'un títol de Doctorat en centres acadèmics espanyols.

I les beques d'estades curtes postdoctorals es dirigeixen a docents d'universitats iberoamericanes que ja posseeixin un títol de Doctor, propiciant així els intercanvis acadèmics d'alt nivell entre Espanya i Amèrica Llatina.

Els programes de mobilitat del professorat permeten una estada curta de recerca a Espanya a personal docent i investigador d'universitats argentines, portugueses i brasileres. I en aquesta edició s'han convocat 66 beques d'aquest tipus.

I finalment, els programes de beques i estudis institucionals, de les quals s'han convocat 165 ajudes, tenen com a objectiu proporcionar una ajuda al finançament de plans de formació en centres d'estudis espanyols.

Terminis i sol·licitud

Segons recullen les bases d'aquesta convocatòria, els terminis de sol·licitud per a optar a les diferents modalitats de beques són: fins al pròxim 7 de març per a la convocatòria de beques de postgrau, i fins al 5 d'abril, per a la convocatòria de beques de doctorat, estades curtes, programes de mobilitat de professors i estudis institucionals.

Per a sol·licitar una de les beques de la Fundació Carolina cal fer-ho de forma telemàtica, a través de la plataforma virtual de la fundació, i aquest procés no implica l'enviament de documentació per part dels candidats interessats.

En el cas de les beques de doctorat, estades curtes i d'estudis institucionals no existeix l'opció de sol·licitar-les a través d'Internet, ja que ha de ser la institució amb la qual Fundació Carolina ha signat un conveni, qui s'encarregui de donar d'alta als seus candidats.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove