Esdeveniment de l'agenda

Màster Oficial - Desenvolupament Internacional / International Development

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cooperació, màster, universitat
Temàtica activitat del calendari: Màster, desenvolupament, internacional
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Dates de realització
Del divendres 1 de juliol de 2016 al dilluns 25 de juliol de 2016
Descripció

Barcelona tindrà a partir del setembre vinent un nou màster centrat en l’àmbit del desenvolupament internacional.

El màster en Desenvolupament Internacional, que es començarà a impartir el proper curs 2016-2017 a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI), ha superat positivament l’avaluació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (l'AQU), que n'assegura l’oficialitat, el rigor i l'acompliment dels estàndards exigits pel sistema universitari europeu.

El programa té per objectiu educar els futurs professionals en l'àrea de desenvolupament des d'una perspectiva global, donada l’elevada preocupació pel desenvolupament i la creixent demanda de professionals amb una formació qualificada i interdisciplinària en aquest àmbit.

El màster, de 60 crèdits i d’un any de durada, és impartit en anglès i combina la teoria i la pràctica i proporciona als estudiants tant rigor acadèmic com criteri en l’esfera política. El programa pretén proporcionar als estudiants un ampli conjunt d'habilitats d'anàlisi, una formació sòlida en mètodes d'investigació, i un coneixement profund en qüestions com ara el desenvolupament i la governança global, el creixement econòmic i la sostenibilitat, els conflictes pels recursos limitats, les noves potències emergents i els moviments socials, i les tendències actuals en l’àmbit de desigualtats i  nivell de vida. Els estudis inclouen la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i intercanvis internacionals durant un semestre.

Les titulacions que ofereix l’IBEI són oficials i adaptades a l'espai europeu d'ensenyament superior, i expedides conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

L'IBEI forma part del Campus d'Excel·lència Internacional de la Universitat Pompeu Fabra, i és membre associat de l'Associació d'Escoles Professionals d'Afers Internacionals (APSIA). L'Institut és un centre d'excel·lència acadèmica especialitzat en el camp dels estudis internacionals. Combina la investigació excepcional amb l'ensenyament d'alta qualitat i els serveis orientats als estudiants.

Del setembre 2016 al setembre 2017.

Idioma: anglès

Localització i contacteTelèfon: 935423021
Informació addicional: http://www.ibei.org/index.php?option=com_content&task=view&id=860&Itemid=429&lan...
Adreça electrònica de contacte: admissions@ibei.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove