Esdeveniment de l'agenda

Màster Online en Govern i Gestió Pública a l'Amèrica Llatina

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Màster, UPF, cooperació, polítiques
Tags: UPF, cooperació, màster
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Dates de realització
Del divendres 30 de maig de 2014 al dilluns 1 de desembre de 2014
Descripció

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina de la UPF Barcelona School of Management garanteix una formació de prestigi internacional en polítiques socials i un aprenentatge rigorós de la realitat actual de l'administració pública institucional d'Amèrica Llatina.

Impartit per prestigiosos professors del departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina et proporciona les eines pràctiques per al disseny d'estructures de govern a Amèrica Llatina, per a la millora de la governabilitat i dels processos de participació i per a la innovació en matèria de gestió pública en tots els seus aspectes: sistemes d'informació i comunicació, planificació, control i avaluació.

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina t'ofereix la possibilitat, a més, d'especialitzar-te a mesura que avança el curs. Així, podràs enfocar la teva formació en aspectes com ara el disseny i l'avaluació d'estructures de govern, la potenciació de processos de millora de la governabilitat, la introducció de millores político-administratives i d'innovació, el disseny i l'aplicació de polítiques públiques de desenvolupament i millora en els processos de participació, o la responsabilització de les institucions públiques.

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina està dirigit a titulats universitaris que vulguin especialitzar-se en la millora i la innovació de les dinàmiques de governabilitat, així com a professionals de la gestió pública governamental, la cooperació i el desenvolupament a Amèrica Llatina.

Inici de classes: 01 gener 2015 (per confirmar)
Fi de programa: 01 desembre 2015 (per confirmar)
Tipus de programa: Màster propi
Crèdits ECTS: 90
Modalitat: Online
Preu: 6.580,00 €

Informació complementària
Públic objectiu: 

Requisits d'admissió:

  •     Titulats superiors universitaris o graduats superiors amb títol propi d'universitat. Així mateix, podran accedir al procés de selecció altres candidats sense la titulació universitària requerida en virtut dels seus mèrits acadèmics i/o professionals, i del lloc de treball que ocupin.
  •     Coneixements d'anglès a nivell de lectura.
Localització i contacteInformació addicional: http://www.barcelonaschoolofmanagement.upf.edu/master-en-govern-i-gestio-publica...

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.05.2014
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove