Esdeveniment de l'agenda

Més d'un centenar de beques AMA per a professionals de la salut i veterinaris titulats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, INFERMERES, METGES, PSICÒLEGS, VETERINARIS
Tags: beques, doctorat, màster, postgrau, salut
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Dilluns 19 de febrer de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dimecres 29 de novembre de 2017 al dimarts 13 de febrer de 2018
Descripció

La Fundació AMA ha obert el termini de les seves beques formatives de postgrau per a metges, infermers, farmacèutics, psicòlegs i veterinaris.

La Fundació AMA ha obert el termini de la seva campanya nacional de beques, que aniran destinades a 50 metges, 20 infermers, 15 farmacèutics i 10 psicòlegs.

Les beques, que tenen un pressupost de 233.000 euros i s'atorguen mitjançant sorteig entre tots els interessats, serveixen per finançar els cursos de preparació a les respectives especialitats d'interns residents.

A més, AMA també ha convocat 11 beques per a titulats en Veterinària, que aniran destinades a sufragar estudis de postgrau, màster, doctorat o preparació d'oposicions realitzats entre 2013 i 2018.

El termini d'inscripció a ambdues convocatòries conclou el proper 13 de febrer. Dos dies més tard tindrà lloc el sorteig davant notari i els resultats es faran públics el 19 de febrer. Per fer la inscripció n'hi ha prou amb emplenar un formulari online.

Els requisits de concessió de la beca seran:

  • la presentació de la titulació requerida i de les factures del centre docent.
  • L'interessat haurà d'especificar si l'ajuda és per al concepte de matrícula o per a les quotes dels cursos d'interns residents, o bé per a la formació de postgrau, oposició, doctorat o màster en el cas dels titulats en Veterinària.
  • A més, per cobrar la beca l'interessat haurà de ser mutualistes de AMA o familiar de primer grau d'un mutualista.
  • La quantia de les ajudes per a residents és de 3.000 euros per a metges, 2.000 per a farmacèutics, 1.600 per a infermers i 1.000 per a psicòlegs i veterinaris.
  • En el cas de les beques per a veterinaris s'exigeix que les persones que sol·liciten la beca hagin estudiat en facultats de Veterinària espanyoles, tant privades, com a públiques.

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.11.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove