Esdeveniment de l'agenda

Move and Learn. MOBINT-MIF 2019 2020

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Europa, mobilitat, subvencions
Tags: ajuts, mobilitat europea, subvencions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Programes europeus
Dates de realització
Del dimarts 16 de juliol de 2019 al dilluns 16 de setembre de 2019
Descripció

És un ajut destinat a l’estudiantat que ha estat seleccionat per a una estada acadèmica de mobilitat, per al curs 2019-2020, amb la finalitat de contribuir al finançament de les despeses que comporta cursar estudis en altres països. Cal remarcar que la modalitat C fa referència a la mobilitat en el marc del Programa de millora i innovació en formació de mestres, el qual té com a objectiu contribuir a millorar la formació inicial de les mestres i els mestres.

Destinataris/es: Per a les modalitats A i B, estudiantat de les universitats catalanes que participa en  programes de mobilitat internacional i cursa estudis adreçats a l’obtenció d’un títol oficial de grau o màster universitari. Per a la modalitat C, estudiantat de les universitats catalanes que participa enprogrames de mobilitat internacional i cursa el doble grau en Educació Infantil i Educació Primària o el grau en Educació Primària, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove