Esdeveniment de l'agenda

No sé idiomes però vull anar a l’estranger: Com ajudem als joves amb aquest perfil? | Càpsula formativa per a tècnics i informadors juvenils (14/6)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Mobilitat Internacional, Treballar a l'estranger, estranger, mobilitat europea
Temàtica activitat del calendari: formació per a tècnics
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Joventut -Consell Comarcal del Barcelonès-
Dates de realització
Divendres 14 de juny de 2013, de 11:00 a 13:00 hores
Descripció

El proper divendres14 de juny, a partir de les 11 del matí, la Sala de la Pau del Centre Juvenil Mas Fonollar de Santa Coloma acull una jornada adreçada a tècnics i informadors juvenils de tota Catalunya.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Centre Europa Jove amb l’objectiu d’apropar als tècnics, informadors juvenils i altres professionals que treballen amb aquest col•lectiu una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats de marxar a l’estranger que tenen els joves. La cita s’emmarca dins del paquet de càpsules formatives que ha programat l’Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès, fruït d’un conveni acordat amb la Direcció General de Joventut de Catalunya.

Durant la sessió informativa, de dues hores de durada, les orientadores de mobilitat internacional del Centre Europa Jove explicaran quines opcions tenen els joves que volen marxar a treballar a l’estranger però que no tenen un nivell d’idiomes gaire alt. A més, facilitaran recursos relacionats amb les possibilitats de formar-se i adquirir habilitats lingüístiques en altres països.

  • Data i horari: Divendres 14 de juny 2013 / De 11 a 13h
  • Lloc: Sala de la Pau del CJ Mas Fonollar – Europa Jove / Carrer Sant Jeroni 1-3, 08923 Santa Coloma de Gramenet (L1 Santa Coloma)
  • Inscripcions: Fins el 14 de maig o fins a exhaurir places / Per inscriure’s cal ser usuàri/a del web www.barcelonesjove.net
  • Més informació o problemes amb la inscripció: contacteu amb comunicaciojove@barcelones.cat
Informació complementària
Públic objectiu: 

Tècnics, informadors juvenils i altres professionals de joventut d'arreu Catalunya.

Certificat d'assistència: 
Si
Localització i contacteCentre Europa Jove - CJ Mas Fonollar
Sant Jeroni 1-3
08923 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 385 05 50
Informació addicional: http://www.barcelonesjove.net/europa
Adreça electrònica de contacte: comunicaciojove@barcelones.cat

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.05.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove