Esdeveniment de l'agenda

Oberta la inscripció al Premi UB - Ferran Adrià per a alumnes de batxillerat i cicles formatius

Temàtica activitat del calendari: Alimentació, premis, projectes
Tags: aliments, cuina, premis, universitat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Premis i concursos
Dates de realització
Dilluns 4 de juny de 2018, durant tot el dia
Descripció

La Universitat de Barcelona, en el marc dels objectius del Campus de l'Alimentació de Torribera convoca la 9a edició, el Premi UB - Ferran Adrià per a treballs de recerca de batxillerat relacionats amb el fet alimentari.

Fins al dia 1 de juny està oberta la inscripció per participar al Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca, un certamen promogut pel Campus de l’Alimentació de la UB a Torribera .

Els i les alumnes de batxillerat o de cicles formatius de grau superior de la ciutat que vulguin poden presentar els seus treballs de recerca en aquesta novena edició, l’objectiu de la qual és incentivar les investigacions dels estudiants que relacionin diverses ciències amb les realitats de la cuina i l’alimentació.

El premi consisteix en:

  • una targeta regal per a objectes, activitats o béns culturals, d’un import de 1.000€ per a l’alumne/a autor/a del treball,
  • i una altra de 500 € per al/la professor/a tutor/a.
  • En cas que el treball l’hagi elaborat més d’una persona, el premi es repartirà equitativament.

Un dels àmbits de coneixement de la Universitat de Barcelona és el de l’alimentació i la nutrició, que desenvolupen diversos grups de recerca i que s’imparteix en dues titulacions de grau (Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments) i en diversos màsters i cursos de postgrau. A fi de promocionar aquests estudis, i també per afavorir l'elaboració de treballs de recerca que relacionin les diverses ciències amb les realitats quotidianes, la Universitat de Barcelona ha convocat aquest premi que ja porta vuit edicions. El reconegut xef Ferran Adrià, doctor honoris causa per la Universitat de Barcelona, va acceptar que el Premi porti el seu nom.

Destinataris

Poden participar en el Premi:

  • alumnes de batxillerat que hagin elaborat un treball de recerca sobre ciències i tecnologies de l’alimentació, nutrició, cuina i gastronomia, inclosos aspectes històrics, antropològics, sociològics, humanístics, econòmics o de qualsevol altra temàtica relacionada,
  • i alumnes de cicles formatius de grau superior que hagin elaborat treballs equivalents (treballs de síntesi o de fi de cicle) de la mateixa temàtica.
  • És condició indispensable que aquests alumnes hagin estat matriculats durant el curs 2017-2018 en un centre espanyol d’ensenyament de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior.

Lliurament

Els treballs que vulguin optar al Premi s'han de lliurar, personalment o per correu postal, fins al dia 1 de juny, a l’adreça següent:

Premi UB - Ferran Adrià amb Gallina Blanca
Servei d’Atenció a l’Estudiant
Universitat de Barcelona
Adolf Florensa, 8
08028 Barcelona

Més informació i les bases per participar-hi a www.ub.edu/futursinousestudiants/premi-ferran-adria.html

Informació complementària
Programa: 

Dates de RELITZACIÓ aproximades. Consulteu amb la entitat organitzadora.


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.03.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove