Esdeveniment de l'agenda

Oferta de treball: ofertes laborals per 128 persones en situació d'atur - Badalona

Temàtica activitat del calendari: atur, oferta de treball
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: ofertes de treball
Organitza: Ajuntament de Badalona
Tipus entrada al calendari: Ofertes de Treball aquí
Dates de realització
Del dimecres 13 de novembre de 2019 al divendres 22 de novembre de 2019
Descripció

Si estàs en situació d'atur, s'obre el procés d'inscripció a 128 ofertes de feina, en el marc del Programa de Treball i formació 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació de l'Ajuntament de Badalona.

Del 18 al 22 de novembre de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació -IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa de Treball i Formació – TRFO 2019.

Les persones interessades s’han d’adreçar entre el  18 i 22 de novembre de 2019 a les Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el  document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball. La data de tancament del període d’inscripció és el 22 de novembre de 2019.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjat a continuació.

Aquest projecte està finançat  pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal - Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, Fons Social Europeu, en el marc del TRFO2019 , regulat per l’Ordre TSF/2232/2019, de l’1 d’agost.
*L’ execució del programa està supeditat a l’aprovació definitiva de l‘expedient

Més informació: 
- Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau)
- IMPO Badalona

Localització i contacteIMPO
c. Nova Cançó, 1
Badalona
Informació addicional: http://www.impo.cat
Fitxers adjunts

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.11.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove