Esdeveniment de l'agenda

Passantia a UNAIDS, al Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre el VIH/sida

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Cooperació i solidaritat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 22 de juliol de 2019 al dimecres 18 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 22 de juliol de 2019 al dimecres 18 de setembre de 2019
Descripció

Durada del contracte: de 6 setmanes a 6 mesos, depèn de la necessitat de l'Oficina.
 
Data límit per presentar sol·licituds: 18 de setembre de 2019

Unitat organitzativa: Programa conjunt de Nacions Unides sobre VIH / SIDA (AI) de l'ONUSIDA.
 
Estació de servei: diverses estacions de servei diverses
 

El Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre el VIH / SIDA (ONUSIDA) lidera i inspira el món a assolir la seva visió compartida de zero noves infeccions per al VIH, la discriminació per zero i les zero defuncions relacionades amb el SIDA. 

Principals tasques i responsabilitats de la posició es realitzaran d'acord a les indicacions proporcionades pel supervisor 

Els candidats a pràctiques a ONUSIDA han d'estar implicats en un curs d'estudis post-secundaris que condueixi a una titulació formal en un programa universitari aprovat al nivell de grau o postgrau.

Què es demana?
- Capacitat per treballar eficaçment en equips, adaptar-se i integrar-se fàcilment amb l'equip, treballar de forma cooperativa en suport dels objectius de l'equip.
- Habilitat per transmetre idees i pensaments de manera clara i convincent en discussions individuals o en grups i en la capacitat de produir correspondència clara i informes escrits.
- Capacitat per aplicar eficaçment els seus coneixements i habilitats al lloc de treball i aprendre i millorar constantment el rendiment.
- Capacitat per mostrar iniciativa i entusiasme en el seu treball, organitzar i gestionar eficaçment el temps i oferir resultats d'alta qualitat d'acord amb els objectius acordats.
- Capacitat per innovar i trobar noves maneres de treballar i millorar els resultats tot mantenint una forta orientació al servei.
- Capacitat de prendre possessió de responsabilitats assignades, de ser productiu, de complir compromisos i d'utilitzar els recursos de manera responsable.

Informació adicional:

La durada de les pràctiques es limita a un mínim de sis setmanes i un màxim de sis mesos. No s'ofereix cap remuneració de cap tipus ni es cobren les despeses de viatge ni de vida. Els interns han de proporcionar una prova de l’assegurança mèdica adequada; ONUSIDA només proporcionarà una cobertura d’assegurança d’accidents. Les persones amb familiars immediats empleats per la Secretaria d'ONUSIDA no poden optar a pràctiques.

Data límit: 18 de setembre

Més informació a: https://erecruit.unaids.org/public/hrd-cl-vac-view.asp?o_c=1000&jobinfo_uid_c=35314&vaclng=en

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove